Pen i tøyet og langt fra norske vinterferiefjell. Brooms bilekspert Benny Christensen har reist langt for å teste ny bil, men får ikke lov til å fortelle hvilen bil det er snakk om. 
Pen i tøyet og langt fra norske vinterferiefjell. Brooms bilekspert Benny Christensen har reist langt for å teste ny bil, men får ikke lov til å fortelle hvilen bil det er snakk om. 

Bileksperten har reist til California – men får ikke fortelle hva han gjør der

Her er det hemmelige ting på gang.

Det er vinterferie også i Broom-redaksjonen. Denne uka har vi vært spredt for alle vinder. Det vil si, én mann skulle være igjen på kontoret og passe "butikken", nemlig bilekspert Benny.

Da skjønner du kanskje at jeg ble temmelig overrasket når det plutselig tikket inn bilder av Benny på mailen min. Ikke fra kontoret, ikke fra hjemmekontoret hans heller. Nei, ut fra bakgrunnen på bildene har han reist langt, og til et mye varmere sted enn Norge akkurat nå.

Dette må vi finne ut av med en gang. Nå håper jeg han tar telefonen!

Ganske stivt

Ring, ring

Ring, ring

Ring, ring (dette tar tid,,,)

– Hallo Knut, du det passer egentlig litt dårlig nå...

– OK, men du har vel to minutter?

– Greit, to minutter har jeg, Men du skjønner jeg skal snart gå til middag og det er ganske stivt her, så jeg vil nødig komme for sent!

Her er bilen som hjelper deg med å bestille bord

Taushetserklæring

– Gå til middag og stivt? Hva i alle verden driver du med, skulle ikke du være hjemme og passe kontoret?

– Joda, jeg vet at det var planen. Men så kom jeg på at jeg hadde takket ja til en invitasjon til noe som virket veldig spennende, så da var det bare å pakke kofferten og dra.

– Men hvor er du?

– Det kan jeg egentlig ikke si. Du skjønner, dette er noen veldig hysj-hysj-greier. Jeg skal kjøre en helt ny bilmodell, men får ikke lov til å fortelle noe som helst om det før midnatt, natt til søndag. Det er sperrefrist til da. Jeg har skrevet under på taushetserklæring, og nåde oss om vi bryter den!

Benny har testet bil i Canada også, les mer her:

Ikke amerikansk bil

– Skjønner... Men det kan vel ikke være hemmelig hvor du er i verden?

– Vent litt, så skal jeg sjekke papirene mine her... Nei, det står ikke noe om akkurat det, så da kan jeg si det. Jeg er i San Diego, i California. Nydelig sted, og været er ikke så verst det heller, faktisk. For en som elsker å gå på ski og gjerne skulle vært på fjellet er dette i alle fall en god nummer to. Det var en drøy flytur, men jeg satser på at det var verdt det. Bilen er nemlig av det seriøst spennende slaget.

– Ja, fortell litt om bilen!

– He, he. Nei, den går jeg nok ikke på! Men jeg kan si såpass at jeg gleder meg veldig til å kjøre den og at det er en bil som passer fint her borte. Dessuten at den ikke er amerikansk, men at USA er et stort marked for den. Ja, kanskje særlig i California. Det er jo mye godt vær her borte.

Gromme saker

– Aha, det er en cabriolet, eller?

– Nei, det kan jeg ikke si noe om. Du, jeg tror ikke vi skal snakke mer om bilen, da risikerer jeg bare å røpe noe jeg ikke har lov til og da får jeg trøbbel. Som sagt: Dette er gromme saker og jeg gleder meg stort til å teste den. Jeg satser på å ha klar en sak rett etter sperrefristen. Da har jeg også kommet hjem til Norge igjen. Det er lang reise, men jeg skal ikke være her så lenge. Nå håper jeg bare skiføret holder til jeg er hjemme igjen!

– Men du, nå kommer det en hovmester her som ser litt utålmodig ut, det er nok på tide at jeg legger på og setter meg til bords! Ha det bra på fjellet, så lenge!

– Jo, takk for det! Og ha det bra der borte med alle hemmelighetene dine!

Lurer du på hva Benny har dratt halve jordkloden rundt for å kjøre. Da må du følge med her på broom.no!

Visste du at Benny har testet kaffe også? Her er favoritten hans

Det ser ut som Benny har det ganske greit på jobb...Dette er det siste bildet som har tikket inn fra California.
Det ser ut som Benny har det ganske greit på jobb...Dette er det siste bildet som har tikket inn fra California.

– Mange bileiere har grunn til å føle seg lurt nå


tv2_contentbox_broom_adtech
tv2_contentbox_broom_adtech