GJØRES NARR AV: Presidentkandidaten Donald Trump (69) er plassert i «Game of Thrones»-universet i en video som nå går viralt. Foto: Skjermdump Youtube
GJØRES NARR AV: Presidentkandidaten Donald Trump (69) er plassert i «Game of Thrones»-universet i en video som nå går viralt. Foto: Skjermdump Youtube

Donald Trump henges ut i «Game of Thrones»-parodi

Presidentkandidaten Donald Trump (69) er manipulert inn i «Game of Thrones», og det får mange til å le.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden Donald Trump (69) annonserte i fjor sommer at han ville stille som republikanernes presidentkandidat til valget i 2016, har han blitt latterliggjort av komikere og på sosiale medier.

Og det er kanskje ikke så rart, når han kommer med lovnader som at han skal bygge en mur på grensen mot Mexico, knuse terrorgruppen IS og nekte muslimer innreise i USA.

Trump i Westeros

Nå får en video som plasserer Trump i «Game of Thrones»-universet mange til å le.

Presidentkandidatens hode er manipulert inn på ulike karakterer fra «Game of Thrones», og noen av hans kontroversielle utspill er klipt inn i dialogen.

Og det virker som om Trump er skapt for Westeros, påpeker Daily Mail.

I videoen forteller Trump til Khaleesi at radikal islamisme er et stort problem, mens Jon Snow får høre at landet trenger en sterk leder.

Til Tyrion Lannister snakker han om at han ønsker å gjeninnføre vanntortur i sitt rike.

Se videoen «Winter is Trumping» her:

Vil bygge en mur

Trump snakker også om at det må bygges en mur på grensen, som kan holde utlendinger bort fra landet.

Presidentkandidaten er passende manipulert inn i en «Game of Thrones»-scene som finner sted foran «The Wall», som er en festningsmur som beskytter «De sju kongerikene» fra folket som bor utenfor muren.

MEKTIG LEDER: Både i «Game of Thrones»-parodien og i det virkelige liv ønsker Donald Trump å bygge en mur for å beskytte sitt land. Foto: Skjermdump Youtube
MEKTIG LEDER: Både i «Game of Thrones»-parodien og i det virkelige liv ønsker Donald Trump å bygge en mur for å beskytte sitt land. Foto: Skjermdump Youtube

Laget av politisk program fra Australia

Parodien, som har fått navnet «Winter is Trumping», er laget av australske ABCs politiske program «Insiders» og klipperen Huw Parkinson.

Videoen har på få dager fått over én og en halv million visninger på YouTube, og mange ler av sammenligningen mellom Trump og «Game of Thrones»-karakterene.

– Dersom Donald Trump var en «Game of Thrones»-karakter, ville George R.R. Martin drept ham innen denne tid, skriver en Twitter-bruker, og henviser til forfatteren bak bokserien.

Parodiert av Johnny Depp

Dette er ikke første gang i løpet av den amerikanske valgkampen at Donald Trump blir parodiert.

Tidligere denne måneden ble den satiriske filmen «The Art of The Deal: The Movie» lansert på humornettstedet Funny or Die. Der portretterer Hollywood-stjernen Johnny Depp (52) den omstridte presidentkandidaten.

For et par dager siden fikk Trump sin andre seier i republikanernes nominasjonsvalg. Han har vunnet i delstatene Sør-Carolina og New Hampshire.