Fotballryktene: – Manchester City vil hente Arsenal-kaptein

Og Liverpool vurderer å hente spiller som er priset til 1,5 milliarder kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dagen er ikke helt den samme uten fotballrykter.

Selv om det er lenge til overgangsvinduet åpner igjen, så er klubbene i full gang med å tenke forsterkninger foran neste sesong.

Mye tyder på at Mikel Arteta ikke får fornyet kontrakt hos Arsenal etter denne sesongen. Men spanjolen trenger ikke å være bekymret for fremtiden. For dersom han er villig til å gi opp spillerkarrieren, så vil Pep Guardiola ha 33-åringen med på laget i Manchester City neste sesong. Men i en trenerrolle, skriver The Times.

Er det et rykte en kan være sikker på at dukker opp før hvert eneste overgangsvindu, så er det at Arsenal vil ha Gonzalo Higuain. Nå hevder Fichajes at Arsene Wenger har plassert argentineren øverst på ønskelisten sin. Noe han ikke gjorde den sommeren han kunne fått spissen. For da var Luis Suarez førstevalget og Wenger trodde han skulle få uruguayaneren. I stedet endte The Gunners opp uten noen av dem.

Men det er ikke helt i Wengers ånd å bruke nærmere en milliard på en spiss som nærmer seg 30 år. Da er det mer «wengersk» å tenke på hvordan han kan gjøre Arsenal best mulig om ti år. Goal skriver at The Gunners nå er favoritter til å sikre seg Monacos Kylian Mbappe. 17-åringen tok nylig Thierry Henrys klubbrekord som den yngste som har scoret for Monaco. Han har tidligere tatt rekorden som den yngste med a-kamper for monegaskerne.

Det er ikke den eneste unggutten på Wengers shoppingliste. For Daily Mail skriver at Arsenal står først i køen dersom Charlton lar 18-åringen Ademola Lookman gå etter sesongen. Men The Addicks har ikke planer om å la angriperen gå billig. Planen er nå å få ham til å signere en ny langtidskontrakt før de selger ham.

En annen tenåring som har gjort seg bemerket i Championship denne sesongen er Moussa Dembele. Og Fulham-angriperen må ikke forveksles med midtbanespilleren til Tottenham med samme navn. Men Spurs-manager Mauricio Pochettino er ikke redd for forvirring på treningsfeltet, for han håper å lokke 19-åringen til White Hart Lane til sommeren, skriver Daily Mail. Dembeles kontrakt med Fulham går ut etter denne sesongen, og Pochettino håper å hente ham som bosmanspiller i sommer.

Mange har undret seg over at Louis van Gaal fortsatt er Manchester United-manager, men nå kan forklaringen ha kommet til overflaten. For The Sun skriver at det vil koste klubben over 120 millioner kroner å kvitte seg med nederlenderen. Og det er jo penger Ed Woodward sikkert heller vil bruke på å hente spillere som ikke kommer til å leve opp til forventningene.

Dersom ryktene om at Jose Mourinho blir Manchester Uniteds neste manager er sanne, så brygger det opp til uvær på Old Trafford til sommeren. For både den sjette og den sjuende far i huset skal være svært negativ til å få portugiseren til klubben. Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News sier nemlig til BBC at Sir Bobby Charlton og Sir Alex Ferguson ikke ønsker å se Mourinho overta ansvaret for klubbens A-lag. I stedet er det Ryan Giggs de ønsker å se som ny United-sjef.

Manchester United drømmer fortsatt om å finne en ny Cristiano Ronaldo. De lyktes sånn halvveis da de hentet Nani, mens forsøket med Bebe kan vel ikke sies å ha vært noen nevneverdig suksess. Nå skal man ha sett seg ut en ny portugisisk ving de ønsker å teste ut. For Daily Express skriver at klubben har sendt speidere til Portugal for å kikke på Bragas Rafa Silva. Men de får nok kamp av både Barcelona og Atletico Madrid, som også vil ha 22-åringen.

At Liverpool vil ha en ny defensiv midtbanespiller kommer neppe som noen stor overraskelse for noen. Nå skriver Bleacher Report at de røde har hatt speidere for å kikke på Malagas Ignacio Camacho, og tilbakemeldingene har vært at det bare er å bla opp. Liverpool skal ønske å hente 25-åringen, og Malaga trenger penger og kommer til å selge hvis de får et høyt nok bud.

Det er også ventet at det kommer en oppgradering mellom stengene på Anfield. Simon Mignolet virker ikke å være den mannen Jürgen Klopp ønsker å satse på i fremtiden. Og tenker en langsiktig så er det ikke noe bedre alternativ enn AC Milans Gianluigi Donnarumma. Det sies jo at en keeper er først best etter at han har fylt 30 år. Da er det bare å stålsette seg for hvor god 16 år gamle Donnarumma er i 2030. Men overgangssummen kan bli en liten utfordring for Liverpool. For ifølge Tuttosport skal agenten hans ha uttalt at en overgangssum vil for Donnarumma vil ligge tett opp mot 1,5 milliarder kroner.

Willian har vært et av få lyspunkt for Chelsea denne sesongen, og nå begynner klubbledelsen på Stamford Bridge å se omfanget av at klubben kanskje står uten europacupspill neste sesong. For nå vil de gi brasilianeren en ny og forbedret fireårskontrakt for å sikre seg at han ikke forsvinner til en klubb som kan tilby ham større sportslige utfordringer, skriver The Times.

Kina er stedet der de største pengene er i øyeblikket. Men ingen skal beskylde John Terry for å gå etter penger. For 35-åringen skal ha bestemt seg for å takke nei til alle tilbud han får fra kinesiske klubber. I stedet vil han avslutte karrieren sin i USA eller Qatar, melder Daily Mirror.