Kim Kardashian har delt et bilde av sin snart tre måneder gamle sønn Saint West. Foto: Stella Pictures/ kimkardashianwest.com
Kim Kardashian har delt et bilde av sin snart tre måneder gamle sønn Saint West. Foto: Stella Pictures/ kimkardashianwest.com

Her er det første bildet av Kim- og Kanye-babyen

To måneder gamle Saint West vises fram for en hel verden.

Kim Kardashian (35) delte for en hel verden, et bilde av sønnen Saint på sin egen app, mandag morgen. Det nydelige bildet viser en sovende gutt med armene over hodet. Han har på seg en hvit body.

– I dag er det min Pappas fødselsdag. Og jeg vet at det ikke finnes noe annet i verden som han hadde ønsket mer enn å treffe sine barnebarn. Så jeg ville dele dette bildet av Saint med dere alle sammen, skriver Kim Kardashian på sin hjemmeside.

Søskenkjærlighet

Kim Kardashian fødte sønnen Saint West, 5. desember og har tidligere gitt fansen et bilde av en liten barnehånd som holdt rundt søsteren North Wests finger.

She said, "He's my best friend."

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

De to barna, lille North West (3) og broren Saint West, snart tre måneder, har allerede ha vist tegn på søskenkjærlighet. Men til tross for dette har Kim Kardashian innrømmet at de to barna kan være en håndfull.

– Min mor gjentok ofte en ting om det å få barn: En er som en og to er som å ha 20. Jeg skjønte aldri dette, inntil nå, skrev Kim Kardashian på sin blog.S

Inspirasjonskilde

Saint, snart tre måneder og North West (3) har vært involvert i deres fars Kanye West siste plate. Han ga dem æren for å være kreative konsulenter på sitt siste album «The life of Pablo». Det er nok heller tvilsomt at de hadde noe med tekstene å gjøre, men en seriøs inpirasjonskilde til platen var de nok.