BEGYNTE Å GRÅTE: Alissa Kane ble overveldet da hun forsto hvor langt hennes personlige trener strakk seg for å hjelpe henne å gå ned i vekt. FOTO: Instagram/@bodybyadonis
BEGYNTE Å GRÅTE: Alissa Kane ble overveldet da hun forsto hvor langt hennes personlige trener strakk seg for å hjelpe henne å gå ned i vekt. FOTO: Instagram/@bodybyadonis

Personlig trener gikk opp 30 kilo for å motivere kunden

Adonis (35) ville vise at det går an å gå fra feit til fit.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å slanke seg kan ofte være en seig, tøff kamp. Og dersom man ønsker å miste mange kilo, kan det føles omtrent uoverkommelig å starte krigen mot vekta.

Dette hadde personlig trener Adonis Hill (35) forståelse for da han begynte å trene læreren Alissa Kane, som var overvektig og ville ned i vekt.

For å motivere Kane, bestemte den personlige treneren seg rett og slett for å gå kraftig opp i vekt, slik at de begge skulle trene for å slanke seg.

30 kilo tyngre

Ifølge avisen Daily Mail inntok Hill, som bor i Brooklyn i New York, 8000 kalorier hver dag. Det er over 3 ganger anbefalt kaloriinntak for menn.

McDonalds til middag, smultringer til alle døgnets tider og mye sjokolade trykket den vanligvis svært veltrente 35-åringen i seg. Resultatet var en 30 kilo tyngre kropp.

Hele prosessen ble dokumentert i det amerikanske TV-programmet Fit to Fat to Fit.

Hill mener vektøkningen var helt nødvendig for å motivere Alissa. På sin Instagram-profil skriver han følgende: «Empati handler om å gå i andres sko, føle med hans eller hennes hjerte, se med hans eller hennes øyne».

This is it...#fittofattofit @bodybyadonis get it done

Et bilde publisert av Alissa Kane (@alissabethkane)

Kom i form igjen

Når Hill hadde nådd målvekta, var det bare å sette i gang treningen sammen med den overvektige kunden.

I løpet av fire måneder gikk både han og Kane ned rundt 25 kilo hver, skriver nettstedet Buzzfeed.

Og tar man et sveip over trenerens Instagram-profil i dag, ser det ut til at Hill definitivt er tilbake i storform.