SAVN: Madonna på scenen under Rebel Heart Tour- konsert i Studio City i Macau. Kina. Februar, 2016. Foto: Bobby Yip/ Reuters/ Scanpix.
SAVN: Madonna på scenen under Rebel Heart Tour- konsert i Studio City i Macau. Kina. Februar, 2016. Foto: Bobby Yip/ Reuters/ Scanpix. Foto: Walter Bieri

Madonna om familiekrangelen: – Jeg savner sønnen min

Kjemper mot eksmannen Guy Ritchie om omsorgen for sønnen Rocco (15).

Madonna (57) og eksmannen Guy Ritchie (47) kjemper for tiden om omsorgen til deres felles sønn Rocco (15). De krangler om hvor sønnen skal bo.

Guy Ritchie bor i London med sin nye kone, mens Madonna har bosatt seg i New York. De to skilte lag i 2008, og har nå gått rettens vei for å løse tvisten om hvor sønnen deres skal bo.

Rettsmøte

Et rettsmøte som var berammet 16. februar har blitt utsatt til 2. mars, skriver Daily Mail. Mens saken pågår bor Rocco hos faren i London.

At Madonna savner sin sønn er det liten tvil om. Hun har lagt ut flere bilder av sønnen Rocco og på et bilde skriver hun:

– Jeg savner gutten min. Så full av liv, så full av kjærlighet.

–Solskinnet mitt!

På julaften sendte Madonna en hilsen til sønnen:

– God jul til solskinnet mitt, skrev hun da.

Madonna giftet seg med Guy Ritchie i 2000, og skilte seg i 2008. I tillegg til Rocco (15), har de sønnen David banda (10), sammen. Madonna har i tillegg døtrene Lourdes (19) og Mercy James (9).