106 år gamle Virginia danser av glede når hun ser Obama

106-åringen Virginia viste alle at alder bare er et tall da hun søndag besøkte Det hvite hus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så da 106 år gamle Virginia McLaurin fikk møte president Barack Obama og hans kone Michelle, ble hun så glad at hun braste rett ut i lykkedans sammen med presidentparet.

Det var under hennes besøk i Det hvite hus på søndag februar 21 at dansen gikk i gang og McLaurin sa hun var veldig glad for å møte USAs første svarte president og hans «svarte» kone, mens hun holdt Obama og Michelle hender.

– Jeg er her for å feire svart historie, sier hun i videoen.

McLaurin, som også er svart, ble født i 1909 i Sør-Carolina.

Startet underskriftskampanje

I 2014 opprettet McLaurin en underskriftskampanje for å få besøke Det hvite hus. Hun gjentok forespørsel sin på en YouTube-video lastet opp i desember 2014.

I underskriftkampanjen skrev hun: «Jeg husker tiden før president Hoover. Jeg husker da vi ikke har noe elektrisitet. Jeg hadde en parafinlampe. Jeg husker første bilmodellen til Ford. Min mann var i hæren. Jeg mistet min mann i 1941. Jeg har vært i DC siden den gang. Jeg bodde her da Martin Luther King ble drept.

Jeg vet du er en travel mann, men jeg skulle ønske jeg kunne møte deg. Jeg vil gjerne møte deg.»

Sett av flere millioner

Video av den danseglade 106-åringens møte med Obama ble først publisert på Det hvite hus sin egen facebookside, og er allerede sett av over 11 millioner mennesker.

Og på spørsmål fra Obama om hva som er hemmeligheten bak å kunne danse i en alder av 106, svarer den spreke danseren:

«Just keep moving».