Fotballryktene: – Mourinho har «gentleman's agreement» med Manchester United

Og Tottenham leder an i jakten på belgisk spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overlever Louis van Gaal stormen som nå ryster Old Trafford til grunnvollene?

José Mourinho jobber i hvert fall hardt i kulissene for å bli nederlenderens arvtaker. Manchester Evening News skriver at portugiseren har en «gentleman's agreement» med Ed Woodward om å bli den neste Manchester United-manageren.

The Guardian skriver at Mourinho vil utforske andre alternativer om han ikke blir tilbudt United-jobben for sesongen er omme.

Om Mourinho skulle få tilbud om stillingen har han planene klare. Inter-spillerne Miranda og Mauro Icardi står høyt på ønskelisten til «The special one».

En spiller som er ønsket på Old Trafford uansett manager er Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. Manchester United vil legge 730 millioner kroner på bordet for spissen, skriver The Independent.

Volleykongen med suser i Cantona-klassen

The Sun har også flere Manchester United-rykter i dagens spalter. Fiorentina-spilleren Federico Bernardeschi skal være ønsket på Old Trafford, men også Real Madrid og PSG snuser på spilleren prissatt til 250millioner kroner.

Manchester City-fansen kan slappe av. Ifølge ESPN har Sergio Agüero uttalt at han ønsker å bli i klubben ut karrieren.

Tottenham er i ferd med å gjøre sin beste Premier League-sesong noensinne, men manager Mauricio Roberto Pochettino Trossero ligger ikke på latsiden. Nå vil London-klubben sikre seg den belgiske spissen Laurent Depoitre (27) fra Gent. Det skriver Daily Mirror.

Pep Guardiola tar som kjent over Manchester City neste sesong. Arturo Vidal forteller at Bayern-spillerne først fikk høre nyheten på TV.

Chelseas brasilianer Oscar har takket nei til et svært lukrativt tilbud fra en kinesisk klubb. 24-åringen føler at han er for ung til å forlate Premier League.