TILBAKE PÅ SAMME SOFA: Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courtney Cox, Matt LeBlanc og Jennifer Aniston på NBCs Friends-reunion. Foto: NBC
TILBAKE PÅ SAMME SOFA: Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courtney Cox, Matt LeBlanc og Jennifer Aniston på NBCs Friends-reunion. Foto: NBC

Friends-reunionen ble en kjempeskuffelse for fansen

– Kleint, anstrengt og skuffende, sier fansen. Se hva som kom fram i Friends-reunionen.

Søndag kveld lokal tid ble endelig den etterlengtede Friends-reunionen spilt inn i Los Angeles. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer var endelig nok en gang samlet på samme sofa.

Men én viktig person uteble i det som skulle bli den første reunionen på 12 år – Matthew Perry kunne nemlig ikke komme, da han var opptatt med prøvene til en teateroppsetning i London.

Kort innslag

Og det var ikke den eneste skuffelsen for fansen. Mange håpet nemlig at vi ville få se stjernene tilbake som den populære vennegjengen.

Men kun en liten del av det to timer lange programmet, som var en hyllest til regissøren Jim Burrows, handlet om Friends.

Og når de først dukket opp, var det mer som å se en gjeng med tidligere kolleger sitte sammen og småprate om da de jobbet sammen for ti år siden, og hvor forskjellige veier de har tatt deretter.

Se en smakebit her:

– Kleint og anstrengt

Jennifer Aniston sier det slik i programmet:

– Friends var de beste ti årene av skuespillerkarrierene våre.

Fansens dom på Twitter er hard: Dette var kleint og anstrengt.

Noen godbiter ble det likevel til fansen, og de kan oppsummeres slik:

Dette kom fram i Friends-reunionen:

  • Nei, skuespillerne måtte ikke skrive under på at de ikke skulle ligge med hverandre, slik det har versert mange rykter om. – Jeg måtte ikke skrive under på noe, sa Lisa Kudrow.
  • Skuespillerne følte et stort press på at de måtte bli venner i virkeligheten. – Vi ville virkelig finne tonen. Vi følte instinktivt at vi måtte være venner og at vi måtte gå overens, sa Lisa Kudrow.
  • – Vi fikk den største muligheten i våre liv, sa Jennifer Aniston, som fortalte at vennegjengen delte alt, også i virkeligheten: Vennskap, familie, kjærlighetssorger og fødsler.
  • Regissøren Jim Burrows lånte bort garderoben sin slik at gjengen kunne spille poker i pausene under innspillingen. Det var dette som inspirerte episoden «The One With All the Poker».
  • Under første sesong samlet skuespillerne seg for å se episodene når de gikk på TV. De ga hverandre tilbakemeldinger og forslag til forbedringer.
  • Jentedelen av skuespillerlista, Cox, Aniston og Kudrow, spiste lunsj sammen hver dag i ti år.
  • Courteney Cox' favoritt-episode er «The One With the Blackout», fordi hun elsker bildene av Ross som løper rundt på balkongen med en katt på ryggen.