FORHANDLER: Bersant Celina forhandler med Manchester City om en ny kontrakt. Foto: Reuters / John Sibley
FORHANDLER: Bersant Celina forhandler med Manchester City om en ny kontrakt. Foto: Reuters / John Sibley Foto: John Sibley

Celina bekrefter forhandlinger om ny City-kontrakt

– Det forhandles om en ny kontrakt, sier Bersant Celina til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea - Manchester City 5-1:

Bersant Celina spilte sin første kamp fra start for Manchester City i storkampen mot Chelsea søndag kveld.

Vingen fikk ikke vist frem ferdighetene mot Chelseas stjerner. I det 53. minuttet ble Celina byttet ut til fordel for Brandon Barker.

Se sammendraget lenger nede i saken.

Forhandler om ny City-kontrakt

Søndag kveld avslører Celina til TV 2 at han trolig vil sette signaturen sin på en ny kontrakt med Manchester City i løpet av kort tid.

Spilleren er høyt verdsatt i klubben og er med i fremtidsplanene. Til sommeren kommer også Pep Guardiola inn som ny manager i klubben.

– Det forhandles om en ny kontrakt, forteller Celina til TV 2.

– Forventer du at dere kommer til å bli enige innen kort tid?

– Ja, det gjør jeg hvis det blir et riktig tilbud, forklarer Celina, som ikke vil kommentere hva som er et riktig tilbud for ham.

I lørdagens intervju med The Independent skrev avisen at Manchester City ønsker å tilby 19-åringen en fem og et halvt års kontrakt.

Skuffet over å ha blitt byttet ut

Norsk-kosovaren måtte se at Chelsea tok seg videre på Manchester Citys bekostning etter en 5-1 seier til hjemmelaget. Manuel Pellegrini valgte å starte med flere unggutter til søndagens kamp. 19-åringen hadde forventet mer av seg selv.

– Jeg synes det gikk ok. Jeg fikk ikke gjort så mye offensivt og fikk ikke ballen så mye heller. Men jeg holdt på ballen når jeg fikk den og det var mye av min jobb under kampen, sier Celina til TV 2.

– Ble du skuffet over at du ble byttet ut?

– Jeg er skuffet fordi jeg forventer mer av meg selv, men vi spiller med et ungt lag mot et lag i verdensklasse. Da er det ikke så mye å forvente dessverre, forklarer Celina.

– Da jeg ble byttet ut ble jeg veldig skuffet. Jeg synes ikke at jeg fortjente å bli byttet ut, jeg hadde hatt mye mer å by på, fortsetter Citys stortalent.