DØDSTRUSLER: Rebel Wilson satte sinnene i kok på Twitter etter en litt for intim spøk med Harry Styles ifølge One Direction-fansen. FOTO: Twitter/RebelWilson
DØDSTRUSLER: Rebel Wilson satte sinnene i kok på Twitter etter en litt for intim spøk med Harry Styles ifølge One Direction-fansen. FOTO: Twitter/RebelWilson

Rebel Wilson beskyldt for å ha seksuelt trakassert 1D-Harry

Fikk drapstrusler fra One Directions unge fans etter TV-show.

Skuespiller Rebel Wilson som for tiden er aktuell i filmen «How to be single», har fått drapstrusler av jenter ned i tolvårsalderen etter at hun var med på et morsomt innslag på talkshowet til Ellen DeGeneres.

Hos Ellen skulle Wilson spille en hysterisk fan som kastet seg over Harry Styles fra boybandet One Direction.

Og det er nærkontakten mellom de to som har fått Harrys fans til å se rødt.

– Jeg ble beskyldt for å ha seksuelt trakassert Harry Styles. Disse små jentene, jeg tror de var rundt 12 år, var veldig veldig lite fornøyd med det, sa hun da hun nok en gang gjestet Ellen, ifølge Metro.

– Vi var bare to profesjonelle i underholdningsbransjen som hadde det gøy. Og han likte det. Jeg fortalte det på Twitter, og de sendte meg enda flere dødstrusler, sier skuespilleren om reaksjonene etter stuntet med One Direction.

Provosert

Rebel Wilson kan ha provosert fansen litt ekstra siden bildeteksten til bildet av henne og Harry på Twitter var som følger:

«Se på oss på Ellen i morgen...Betyr dette at T Swift og jeg nå offisielt er "spit sisters" X»

Spit sisters er slang for to jenter som er venner og som på forskjellig tidspunkt har vært sammen med samme gutt.