SKUFFET: De norske skuffet i verdenscuprennet i Lahti og Daniel André Tande ble beste norske på en 7. plass. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
SKUFFET: De norske skuffet i verdenscuprennet i Lahti og Daniel André Tande ble beste norske på en 7. plass. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Tande beste norske under krevende forhold

Skuffende norsk innsats i hoppbakken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kun tre norske hoppere kvalifiserte seg for finaleomgangen i verdenscuprennet i hopp i Lahti. Daniel Andre Tande er beste nordmann på niendeplass.

Det var tidvis vanskelige forhold for de norske i Lahti. Tande klinket til i andreomgangen og hoppet seg opp til en 7. plass, mens Forfang suste ned til en 10. plass. Opp 8 plasser fra førsteomgang.

Kenneth Gangnes skuffet i begge omgangene og endte tilslutt på en 22. plass. Ned en plass fra førsteomgang.

Tom Hilde og Joachim Hauer, mislyktes i sine hopp. Hauer strakte seg til 86 meter, mens Hilde hoppet 85,5 meter i førsteomgangen. Det holdt ikke til en finaleomgang.

Andreas Stjernen var ikke så mye bedre med sine 87 meter, mens Anders Fannemel fortsatte den dårlige formen og hoppet også 87 meter. Heller ikke de to sistnevnte maktet å ta seg videre til finalen. (TV 2/NTB)