SPILLER: Ole Selnæs i duell med Troyes Yoann Court i cupdebuten for Selnæs. Søndag startet Selnæs for Saint-Etienne mot Marseille. FOTO: AFP / FRANCOIS NASCIMBENI
SPILLER: Ole Selnæs i duell med Troyes Yoann Court i cupdebuten for Selnæs. Søndag startet Selnæs for Saint-Etienne mot Marseille. FOTO: AFP / FRANCOIS NASCIMBENI Foto: Francois Nascimbeni

Selnæs solid da Saint-Etienne rotet bort seieren på overtid

Men scoringene kom etter at Selnæs var byttet ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marseille-Saint-Etienne 1-1

For første gang stilte Saint-Etienne med to nordmenn fra start, da både Ole Selnæs og Alexander Søderlund var med i elleveren mot Marseille.

Søderlund er blitt fast inventar på laget, mens Selnæs har tidligere bare startet en kamp for de grønne, cupoppgjøret mot Troyes da den norske lagkameraten ble hvilt.

Førstnevnte slet med å komme med i kampen, mens Selnæs kom stadig mer med i spillet utover i oppgjøret, frem til han ble byttet ut etter 80 spilte minutter. Det var også da målene kom.

Det så en stund ut til at nordmennenes lag skulle gå av banen med tre poeng, men tre minutter på overtid scoret Marseille, redusert til ti mann, og sikret at ett poeng ble igjen på Stade Velodrome.

Kjente navn

Det var hjemmelaget, med en angrepsrekke kjent fra Premier League, som var giftigst offensivt frem til utvisningen.

Newcastle-vrakgodset Florian Thauvin og Remy Cabella skulle fore ex-Sunderlands Steven Fletcher. Til tross for noen gode muligheter ble det ikke nettkjenning.

Selnæs var også sentral i øyeblikket som satte en støkk i Marseille. Selnæs spilte ballen frem til Vincent Pajot som ble regelrett klippet ned av Nicholas N'Kolou.

Marseille-spilleren så det røde kortet, og Saint-Etienne tok over kampen. De flyttet laget høyere, og Selnæs kom mer med i spillet, mens Søderlund fortsatt slet med å sette sitt preg på kampen.

Skjedde mye mot slutten

Scoringene lot imidlertid vente på seg, men fem minutter før full tid kontret Kévin Monnet-Paquet inn 1-0 til gjestene etter at Marseille hadde hatt et hjørnespark.

I minuttene som fulgte hadde Saint-Etienne flere gode kontringsmuligheter, blant annet med Alexander Søderlund som trolig så mer til ballen etter 1-0-scoringen enn i resten av kampen til sammen.

Men det skulle vise seg å bli skjebnesvangert at Søderlund og hans rekkekamerater ikke klarte å sette inn nådestøtet.

Tre minutter på overtid stanget Michy Batshuayi inn utligningen etter et frispark.

Ett poeng betyr at Saint-Etienne ligger på fjerdeplass i Ligue 1, á poeng med Nice, men åtte poeng bak Monaco på andre. Suverene Paris Saint-Germain leder serien med 24 poeng ned til neste lag.