Fotballryktene: – Premier League-kometen kan ende opp i Barcelona

Og Manchester United vil velge Ryan Giggs fremfor José Mourinho som ny manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny fotballdag. Nye fotballrykter.

Selv om overgangsvinduet stengte for en knappe tre uker siden koker det på ryktebørsen. Flere klubber er ute etter å forsterke laget til sommeren og er godt igang med planleggingen.

Her er noen av ryktene som svirrer søndag.

Barcelona jakter på ny spiller og det kan være duket for en sensasjonell overgang for Riyad Mahrez til den spanske storklubben.

The Mirror skriver at Barcelona ønsker seg spilleren, men at de får konkurranse av både Chelsea og Arsenal. Leicester på sin side ønsker å beholde spilleren og er villig til å mer enn doble lønnen hans fra 35 000 pund til 75 000 pund i uken.

Se en ung Mahrez vise frem ferdighetene øverst i saken!

Toni Kroos kan bli Pep Guardiolas første signering for Manchester City. Det skriver den spanske avisen AS. Ifølge avisen skal Zinedine Zidanes inntreden i Real Madrid ha fått tyskeren til å tenke på et klubbytte.

Tottenhams trener Mauricio Pochettino er en ettertraktet mann og linkes til både Chelsea og Manchester United. Ifølge The Mirror skal Spurs nå ønske å signere suksesstreneren for fem nye år. Til sommeren er det tre år til argentinerens kontrakt utløper.

Vi holder oss til trenerryktene. Ryan Giggs skal være favoritt til å erstatte pressede Louis van Gaal, skriver The Mirror.

Ifølge den engelske avisen ønsker Old Trafford-klubben å la assistentmanager Giggs rykke opp etter sesongen. Alt tyder på at van Gaal gir seg som manager etter sesongen. Trenerveteranen har ikke klart å løfte United etter at han overtok etter David Moyes.

José Mourinho har i lang tid blitt koblet til Manchester United, men portugiseren ser ikke ut til å få det mange mener er den tidligere Chelsea-trenerens drømmejobb.

I United tror man at portugiseren ikke er rett mann når store grep må tas for å bygge opp igjen storklubben, skriver Mirror.

– Å ansette Mourinho vil bare dekke til sprekkene. Klubben har en langsiktig plan de ønsker å stå ved, sier en kilde.

Det betyr i så fall at United holder lovnaden om at Giggs rykker opp til jobben som hovedtrener, slik han skal ha blitt lovet da van Gaal ble ansatt i 2014.

Når det gjelder spillere som kan være på vei inn dørene på Old Trafford er PSG-spissen Edinson Cavani en gjenganger på ryktebørsen. Uruguayaneren har tidligere sagt at han ønsker seg til Premier League og foruten United, har også Chelsea vært nevnt blant interessentene. Nå har den franske klubben, ifølge Daily Star, satt en prislapp på Cavani på 40 millioner pund (rundt en halv milliard kroner). Om United er villig til å betale så mye for Cavani gjenstår å se.

Ingen dag uten rykter fra Liverpool. Spanske OK Diario melder at Jürgen Klopp ønsker å hente Jese Rodriguez fra Real Madrid. 22-åringen var ryktet å være på vei vekk fra Santiago Bernabeu i januar, men han ble værende i klubben. Liverpool var ifølge OK klare til å betale 23 millioner pund for vingen allerede i januar, men Real Madrid ønsket ikke å selge på daværende tidspunkt.