SLANGEHODE: Kvinnene og ungdommene, som laget middag i mormonerkirken i Farmington, hevder de fant dette slangehodet i boksen med grønne bønner. FOTO: Troy Walker
SLANGEHODE: Kvinnene og ungdommene, som laget middag i mormonerkirken i Farmington, hevder de fant dette slangehodet i boksen med grønne bønner. FOTO: Troy Walker Foto: Troy Walker

Menigheten skulle lage middag – gjorde skrekk- funn i hermetikkboksen

Menigheten fant langt mer i bønnene enn de ba om. – Jeg bare hylte, sier damen som først oppdaget beistet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnene og ungdommene i mormonerkirken i byen Farmington i delstaten Utah hevder de gjorde det uvanlige funnet da de onsdag kveld laget middag til de eldre medlemmene av menigheten.

Troy Walker sier hun tok noen grønne bønner ut av en såkalt «slow cooker» da hun oppdaget det de mener er et avkappet slangehode.

– Det så ut som en brent bønne, og da jeg skulle løfte det av skjeen, så jeg øynene, sier hun til den Salt Lake City-baserte tv-stasjonen KSL-TV.

– Det var da jeg bare slapp det og hylte, fortsetter hun.

– Hvor var resten av slangen

Saken er siden blitt videreformidlet av det amerikanske nyhetsbyrået Associated Press (AP), og får nå stor oppmerksomhet.

Christi Smith, som også var til stede da funnet ble gjort, sier til nyhetsbyrået at det var en veldig liten slange som helt klart hadde blitt kuttet opp i biter.

Kvinnene og ungdommene undersøkte resten av bønnene på kjøkkenet, men uten å finne noe.

– Hvem vet hvor de andre delene av slangen var? sier hun.

UNDERSØKER: Selskapet Western Family sier de tar funnet på alvor og at de undersøker saken. Bildet viser slangehodet og boksen det skal ha blitt funnet i. FOTO: Troy Walker
UNDERSØKER: Selskapet Western Family sier de tar funnet på alvor og at de undersøker saken. Bildet viser slangehodet og boksen det skal ha blitt funnet i. FOTO: Troy Walker Foto: Troy Walker

Tar funnet på alvor

Menigheten var bekymret for at slangekroppen kunne dukke opp hos noen andre.

Walker tok med seg den tomme hermetikkboksen og slangehodet tilbake til matbutikken. Der fikk hun tilbake pengene for alle de 30 boksene med grønne bønner som hun hadde kjøpt, ifølge tv-stasjonen.

Hun la igjen slangehodet i butikken, men sendte et bilde av det til Western Family, selskapet som står bak produktet.

Western Family opplyser ifølge AP at de tar hendelsen på alvor. En representant for selskapet sier at de samarbeider med leverandøren som produserte bønnene for å finne ut hva som har skjedd. Samtidig har de trukket bokser med grønne bønner, som kommer fra det samme partiet som boksen med slangehodet, tilbake fra markedet.

Vil ikke servere grønne bønner

Troy Walker forteller at funnet allerede har blitt en morsom historie for henne og de andre på kjøkkenet. Denne helgen har hun invitert til familieselskap. I invitasjonen har hun vært helt klar på hva som ikke vil stå på menyen.

– Jeg sa: «Jeg lover at jeg ikke kommer til å servere grønne bønner. Vi skal ikke ha grønne bønner», sier hun til KSL-TV.