Neymar avgjorde mot Las Palmas

Brasilianske Neymar ble tungen på vektskålen da Barcelona slo Las Palmas 2-1 borte i La Liga. Stjernespissen ble matchvinner etter 39 minutters spill.

IKKE MULIGE Å STOPPE: Barcelona fosser videre i La Liga.  REUTERS/Juan Medina Foto: Juan Medina
IKKE MULIGE Å STOPPE: Barcelona fosser videre i La Liga. REUTERS/Juan Medina Foto: Juan Medina

Før det hadde Luis Suárez sendt Barcelona i ledelsen etter seks minutter, mens hjemmelagets Willian José utlignet like etter.

Seks minutter før hvilen sørget Neymar for 2-1, et resultat som sto seg kampen ut.

Barcelona topper den spanske toppserien med 63 poeng etter seieren lørdag. Atlético Madrid følger ni poeng etter, men har én kamp til gode. Diego Simeone og hans mannskap tar imot Villarreal søndag. Tabelltreer Real Madrid (53 poeng) gjester da Malaga.

Også Real har en kamp mindre spilt enn serielederen. Las Palmas ligger under nedrykksstreken med 21 poeng.

Tirsdag spiller Barcelona mesterligakamp i London. Arsène Wengers Arsenal står på motsatt banehalvdel. Barca sparte likevel ikke trekløveret Neymar, Suárez og Lionel Messi mot Las Palmas – alle spilte 90 minutter. (©NTB)