Fotballryktene: – Pogba flørter med Premier League-gigant

Og Manchester United-spillerne har gitt beskjed om at de vil ha José Mourinho som ny manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Enten det blir en avslutning med glede eller sorger er det en ting som er sikkert: ditt favorittlag kan bli bedre til neste sesong.

Og hva er vel en bedre måte å gjøre det på enn å hente nye trenere eller spillere?

I Manchester United er spillerne nå desperate etter å bli kvitt Louis van Gaal.

Torsdag tapte de for FC Midtjylland i Europa League, og Daily Star skriver at stjernespillerne nå har vendt seg mot van Gaal – og at de har gjort det klart at de ønsker seg tidligere Chelsea-manager José Mourinho som hans erstatter. Det er The Guardian som skriver dette.

The Mirror følger opp med at United-direktør Ed Woodward allerede har tatt kontakt med Mourinhos agenter med sikte på å ta over neste sesong. Ifølge The Sun skjer dette på grunn av ryktene om at Inter er interessert i å gi Mourinho gamlejobben tilbake.

Skal van Gaal bli sittende ut sesongen har han tre kamper å gjøre det på, melder Daily Express. Shrewsbury (FA-cupen), Arsenal og Watford (Premier League).

Eden Hazard har hatt en sesong som er enda verre enn for Chelsea som lag. Belgieren skapte også furore da han ble sitert på at han ønsket seg til Paris Saint-Germain. Ifølge London Evening Standard har han imidlertid snakket med Guus Hiddink og ønsker å bli.

Daily Express skriver at Chelsea ønsker å hente Romas midtbanemotor Radja Nainggolan til sommeren.

Manchester City har gjort et scoop ved å sikre seg Pep Guardiola som ny manager fra og med neste sesong. Guardiola gjør også at klubben er mer aktuell for stjernespillere, og nå skriver The Sun at Paul Pogba har ytret at han hadde elsket å jobbe med Guardiola...

Suksesstreneren har imidlertid en annen spiller i sikte: Real Madrids Toni Kroos. Den spanske avisen AS skriver at Kroos er høyt på Guardiolas prioriteringsliste for neste sesong.

STJERNE: Paul Pogba. FOTO: REUTERS/Giorgio Perottino
STJERNE: Paul Pogba. FOTO: REUTERS/Giorgio Perottino Foto: Giorgio Perottino

Og midtbanen på Etihad skal tydelig oppgraderes. Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan har gitt beskjed til Barcelona om at han er opptatt. Spanske SPORT melder at Gündogan har gjort det klart at han slutter seg til Guardiolas lyseblå revolusjon i Manchester.

Mario Balotellis fotballkarriere er inne i en meget negativ spiral. Nå kan italieneren være neste stjernespiller som forlater Europa til fordel for gryn og grunker i kina. Liverpool Echo skriver at flere kinesiske superligaklubber er på jakt etter 25-åringen som nå er utlånt fra Liverpool til Milan.

Manchester United har vært i kontakt med Athletic Bilbao med tanke på å signere Aymeric Laporte (21). Daily Star mener å vite at de røde djevlene vil styrke forsvaret med Laporte før neste sesong.

En gjentagende historie er den om Gonzalo Higuain til Arsenal. Higuain var sterkt linket til «The Gunners» før han gikk til Napoli, og London-klubben skal fremdeles være interessert. London Evening Standard skriver imidlertid at Arsene Wenger har fått beskjed om at det ikke vil la seg gjøre i sommer heller.

Tidligere Wenger-adept Thomas Vermaelen kan være på vei tilbake til Premier League. Både Liverpool og Chelsea skal være interessert i den tidligere Arsenal-kapteinen som nå tjener til livets opphold (og litt til) i Barcelona, ifølge Daily Express.

Tottenhams Dele Alli har tatt Premier League med storm denne sesongen, men stjal overskriftene etter at han sparket til en Fiorentina-spiller i Europaligakampen i midtuken. Manager Mauricio Pochettino vil imidlertid gjøre det helt klart at dette er uakseptabelt, skriver Daily Telegraph.