Formlaget Frisk holdt lekestue med Vålerenga

Frisk Asker kjørte over Vålerenga i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frisk Asker - Vålerenga 4-0

Frisk Asker beviste hvorfor de er Get-ligaens store formlag da de kjørte over Vålerenga med 4-0 i egen hall.

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Espen «Shampo» Knutsens gutter fikk en opptur i Stavanger forrige runde, men kom ettertrykkelig ned på jorda mot et svært opplagt Frisk-lag.

Sune Bergmans gutter har nå seks poengs luke i kampen om den viktige fjerdeplassen, som gir hjemmebanefordel i sluttspillet.

Sjette strake seier
Frisk kontrollerte kampen fra start, og brukte under fire minutter på å ta ledelsen ved Thomas Valkvæ Olsen.

Vertene fortsatte å dominere på egen is, og det var ingen ting å si på at Victor Ahlström doblet ledelsen midtveis i andre periode.

Anders Bastiansen misbrukte et straffeslag tidlig i tredje periode, men rettet det opp igjen ved å avslutte et mønsterangrep til 3-0.

Connor Gaarder avsluttet festen i Askerhallen - 4-0-seieren var Frisks sjette strake i Get-ligaen.

MS sjokkerte serielederen
Stavanger Oilers stod med to tap på de tre siste kampene, og fikk seg en ny nedtur mot bunnlaget Manglerud Star.

Mats Larsen Mostue sendte riktignok Petter Thoresens gutter foran midtveis i første periode, men MS brukte knapt fire minutter på å komme ajour ved Magnus Hoff.

Rasmus Ahlholm sendte grønntrøyene foran tidlig i den tredje perioden, og publikum i Manglerudhallen øynet en skikkelig skrell. Skuffelsen var derfor stor da Petter Røste Fossen satte inn 2-2 17 sekunder senere.

Men de fremmøtte kunne likevel juble til slutt - 54 sekunder inn i spilleforlengelsen sørget Jesper Hoel for to svært overraskende MS-poeng - dermed har de fortsatt los på Lillehammer og den åttende og siste sluttspillplassen.

Lørenskog viste muskler
Stavangers nærmeste utfordrer, Lørenskog, har slitt på egen is i det siste, men mot Storhamar viste serietoeren at de virkelig blir å regne med i årets sluttspill.

18 sekunder tok det før James Sixsmith sendte vertene i ledelsen, før en annen nordamerikaner - Nathan Longpre - ordnet 2-0 på lekkert vis.

Storhamar kom seg noe til hektene i den andre perioden, men raknet igjen i den tredje. Tony Romano, Robin Dahlstrøm og Villiam Strøm sørget for at det til slutt endte 5-0 til vertene.

Alle resultatene fra den 39. runden i Get-ligaen:

Frisk Asker - Vålerenga 4-0

Lørenskog - Storhamar 5-0

Sparta Sarpsborg- Kongsvinger Knights 7-1

Manglerud Star - Stavanger Oilers 3-2 (etter sudden death)

Stjernen - Lillehammer 2-5