Fotballryktene: – Rooney kan forsvinne til kinesisk fotball

Mens Leicester har fått full tenning på Musa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slik skaffer du deg fotball på TV 2s kanaler!

Det er bare fire måneder og to uker til overgangsvinduet åpner igjen. Det blir fire måneder og to uker med masse rykter og ville spekulasjoner.

Manchester United har hatt en katastrofesesong så langt (om man kan kalle 5. plass for katastrofe). Nå lusker José Mourinho i buskene. Portugiseren har takket nei til tilbud fra Italia og Kina mens han venter på at Manchester United skal ta kontakt. Det skriver The Sun.

I Manchester kan han bli gjenforent med Zlatan Ibrahimovic. Svensken uttalte i går at «store ting vil skje i sommer». Zlatan sier også at formen er mer enn god nok til å spille i Premier League. Han holder jevnlig kontakt med Mourinho, og dersom portugiseren tar over jobben til Louis van Gaal er veien til en ettårskontrakt for Zlatan kort. Ibrahimovic skal nemlig til USA i 2018.

Ibrahimovic kan ta over plassen til Wayne Rooney. The Mirror skriver at Manchester United er villig til å selge Rooney til kinesisk fotball. Der er det mye penger i omløp, og Manchester United øyner muligheten til å få inn hundrevis av millioner for Rooney. Men Rooney skal ikke selges før en ny stjernespiss er klar.

Leicester har virkelig fått tenning på Musa, altså CSKA Moskvas Ahmed Musa. Klubben ønsker å bruke 246 millioner kroner på spissen som i Russland har vist at han leverer varene selv om nettene blir lange og kulda setter inn. Så spørs det om Musa vil, eller om det blir med den våte drømmen. Også Dynamo Kievs forsvarsspiller Aleksandar Dragovic kan fly inn portene på King Power Stadium.

Chelsea er i samtaler med Edinson Cavani om en overgang i sommer. Faren til Cavani har bedt PSG-spilleren å velge Manchester United, Juventus eller Real Madrid, men det spørs om ikke Chelsea har kommet trioen i forkjøpet. En saftig lønn venter også Cavani.

PSG ser ut til å snappe Inters Mauro Icardi rett foran nesa på Manchester United. Franskmennene er villige til å legge 430 millioner kroner på bordet for Icardi.

En annen spiller det kan bli budkrig om er Wolfsburgs ettertraktede forsvarsspiller Ricardo Rodriguez (23). Manchester United er en av de interesserte klubbene (bombe), men også Real Madrid snuser på mannen som er prissatt til drøyt 280 millioner kroner. Valencia-vingen Sofiane Feghouli er også ønsket på Old Traffoprd, skriver alltid like pålitelige Metro.

Everton har begynt å kikke etter erstatter for Tim Howard. Chelseas reservekeeper Asmir Begovic kan være løsningen. Han vil koste blåtrøyene fra Liverpool rundt 100 millioner kroner.

Hva så med den røde delen av byen? Også de er på jakt etter keeper. Real Betis-keeper Antonio Adan skal være aktuell. Han vil koste rundt 75 millioner kroner.

LA, Beijing eller litt lenger øst i London? West Ham håper å overtale John Terry til å ta en ny sesong i Premier League. Så får vi se om Terry velger «The Hammers» eller et lite sidesprang i USA eller Kina.

Det siste nye med Håvard Nordtveit? West Brom, West Ham, Southampton og Liverpool har nordmannen på ønskelisten.