Linn Jørum Sulland, Terje Marcussen og Gro Hammerseng-Edin.
Linn Jørum Sulland, Terje Marcussen og Gro Hammerseng-Edin.

Vipers-lederen med dristig nakenveddemål

– Gøy at noen utfordrer oss, sier Gro Hammerseng-Edin om hardtsatsende Vipers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg skal løpe naken rundt i hallen om vi ikke tar innersvingen på Larvik innen tre år.

Det sa daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, i pausen da laget hans var i ferd med å bli ydmyket i et fullsatt Aquarama i Kristiansand. Så enorm var interessen at mange tilskuere måtte avvises og sendes hjem med uforrettet sak da kampstart nærmet seg.

– Vi synes bare det er gøy at noen tar opp hansken og bestemmer seg for å utfordre oss, sa Gro Hammerseng-Edin etter kampen.

Selv med tre sentrale spillere på skadelisten lekte Larvik med Vipers og holdt seg stort sett med dobbelt så mange scoringer som rivalinnene. Til slutt sto det 32-18.

– Men de må nok foreta seg atskillig mer enn bare å kjøpe Linn Jørum Sulland, smilte veteranen som styrte Larvik-troppene med trygg oversikt og stø hånd.

– Vi ble nok litt ekstra tente av de offensive tonene fra Vipers på TV 2-nyhetene tirsdag kveld, men vi mister ikke nattesøvnen av konkurranse. Kristiansanderne må bare prøve seg. Vi har også ambisjoner om å bli bedre, sa Gro Hammerseng-Edin etter kampslutt.

– Men ros for fantastiske arrangementer skal Vipers ha. Rammen rundt kampene i Aquarama er veldig inspirerende med et herlig sørlandsk engasjement.

Så får vi følge satsingen til Vipers og se hvordan stemningen blir når Terje Marcussen kaster klærne og tar nakenrunden sin i 2019.