SYKEHUS: Adelen la ut en kort melding på Instagram hvor hun viser at hun er på sykehuset og at hun nesten ikke har stemme. FOTO: Instagram
SYKEHUS: Adelen la ut en kort melding på Instagram hvor hun viser at hun er på sykehuset og at hun nesten ikke har stemme. FOTO: Instagram

Adelén innlagt på sykehus

Artisten og Skal vi danse-vinneren Adelén la onsdag ut en melding på instagram som bekymret fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det går bra. Jeg klarer ikke å prate, sier Adelén Rusillo Steen (19) fra sykehussengen i den korte videosnutten hun har lagt ut på Instagram.

Meldingen forklarte ikke hvorfor hun er på sykehuset, for den korte beskrivelsen til bildet er bare «Min type dag» og en hasjtag med «postoperativ».

Operert i bihulene

Til TV 2 forklarer Adelén at hun har hatt en rutineoperasjon på bihulene etter at hun i noen måneder har vært plaget med disse.

– Stemmen er tilbake nå, sier Adelén til TV 2 fra sykehussengen.

– Det var en rutineoperasjon på bihulene. Det har gått helt fint. Jeg trodde det kom til å bli litt mindre omfattende. Jeg måtte få narkose, og ble litt stresset da jeg våknet opp, men alt går fint nå, sier hun til TV 2.

Klar for å lage ny musikk

Operasjonen skal ikke ha noe å si for sangfuglens videre karriere.

– Jeg gleder meg til å synge uten nasal stemme i framtiden, sier hun med et smil.

Managementet hennes kan også opplyse til TV 2 at den unge artisten er klar for å gå i studio igjen i morgen.

– Hun er i gang og jobber med ny musikk, og skal i studio igjen i morgen faktisk, sier Tina Ryr i Eccentric Music til TV 2.

My kind of day #postsurgery

En video publisert av Adelén (@iam_adelen)