Den døende tvillingen holder hånden til sin ufødte søster

Etter en rekke dårlige nyheter, fikk foreldrene se dette rørende øyeblikket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tobarnsfamilien McIntire fra Hutchinson, USA, skulle egentlig ikke ha flere barn. Overraskelsen var derfor stor da Brittani ble gravid igjen. Enda større ble overraskelsen da de fikk vite at hun bar på tvillinger.

Dårlige nyheter på rekke og rad

Mason har hull i hjerte og deformert hjerne. Han vil trolig ikke overleve svangerskapet. FOTO: Privat via CBS
Mason har hull i hjerte og deformert hjerne. Han vil trolig ikke overleve svangerskapet. FOTO: Privat via CBS

Overraskelsen ble til dobbel glede, men så kom beskjeden alle vordende foreldre frykter; Den ene tvillingen har et hull i hjertet og en deformert hjerne. Han vil ikke overleve uten en omfattende hjerteoperasjon, og legene vil ikke operere ham på grunn av hjernefeilen.

– Det var fryktelig vondt å høre det, sier Brittani til den lokale TV-stasjonen kwch.com.

Paret har fått den ene dårlige nyheten etter den andre. De er nå forberedt på å reise hjem igjen etter fødsel med bare ett barn. De gitt guttebabyen navnet Mason.

Rørende bånd mellom bror og søster

Familien McIntire sier de snakker med tvillingene og prøver å verdsette hvert øyeblikk de har sammen alle seks. FOTO: CBS
Familien McIntire sier de snakker med tvillingene og prøver å verdsette hvert øyeblikk de har sammen alle seks. FOTO: CBS

Midt i den voldsomme sorgen, fikk de oppleve noe oppsiktsvekkende og gledelig. Tirsdag var paret på en ultralydundersøkelse og fikk se noe utrolig.

– Vi så ikke så mye, men så pekte legen og sa: Der er hans hånd, og der er hennes hånd. Det ser ut som de holder hender!

Og bildet viser at Masons bittelille hånd holder et godt tak i søsterens finger.

– Beskytter broren

– Legen fortalte at man vanligvis ser tvillinger sparke og dulte i hverandre, men her ser det ut som jenta er veldig beskyttende med broren, sier Brittani.

Den syke gutten veier bare 255 gram, og hans friske søster veier nesten ett kilo.

Til tross for sorgen finner familien glede i at de to har hverandre inne i magen. Mason vil trolig aldri få vokse opp og bli kjent med tvillingsøsteren eller familien, så for familien er det trøst at han knytter bånd til tvillingen sin så lenge han lever.

Hvis Mason klarer seg gjennom hele svangerskapet, kommer legene til å forløse dem ved keisersnitt slike at hele familien kan tilbringe så mye tid som mulig sammen før Mason dør.