ÅLESUND  20140830.
Eliteserien fotball 2014: Aalesund - Strømsgodset (2-0). Aalesunds keeper Sten Michael Grytebust i eliteseriekampen mellom Aalesund og Strømsgodset på Color Line Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ÅLESUND 20140830. Eliteserien fotball 2014: Aalesund - Strømsgodset (2-0). Aalesunds keeper Sten Michael Grytebust i eliteseriekampen mellom Aalesund og Strømsgodset på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

Grytebust klar for Odense

Aalesund-keeperen velger dansk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Odense (OB) har skrevet kontrakt med den tidligere Aalesund-keeperen Sten Grytebust. Keeperen kommer på fri transfer og har skrevet under på en avtale ut 2019-sesongen.

– Sten Grytebust var allerede i sommer en spiller som var interessant for oss, men da falt ikke ting på plass. Vi har fulgt ham gjennom høsten og er glade for at vi lykkes nå, sier OBs sportsdirektør Jesper Hansen til Odenses hjemmeside.

– Jeg gleder meg veldig til dette og setter pris på tilliten jeg ble møtt med. Jeg har vært i Aalesund lenge, og nå var det tid for å prøve noe nytt. OB kom på banen for en stund siden. Jeg snakket for første gang med trener Kent Nielsen i juli, forteller Grytebust, som ikke er beskjeden når han beskriver seg selv:

– Som målmann har jeg en god fysikk og er hurtig, både på streken og i feltet. Det er noen av mine styrker, samtidig som jeg synes jeg har en god fotballforståelse og leser spillet godt.