Her er Hollywood-crewet samlet på Frogner stadion

Tirsdag ble det gjort opptak til storfilmen «Snømannen» på Frogner stadion.

Filmcrew og stjerneskuespillere fra Hollywood har alle vært samlet i Norge den siste måneden for å spille inn Jo Nesbøs populære roman «Snømannen».

Filmen spilles i sin helhet inn i Norge, og det har allerede vært filmet i Oslo og på Rjukan, men også i Bergen skal det filmes en del.

Ishockey-scener

Tirsdag var tre av filmens stjerner samlet på Frogner stadion, hvor et helt ishockey-lag av statister skøytet rundt på isen mens enda flere statister hadde inntatt tribunen for å skape et realistisk filmsett rundt stjernene.

Michael Fassbender (38), som har hovedrollen som Harry Hole, og Charlotte Gainsbourg (44), som etter all sannsynlighet spiller Holes store kjærlighet Rakel, hadde fått selskap av en tredje skuespiller på hockey-tribunen.

Ut fra bokens handlingen å dømme kan den siste personen være Rakels kjæreste i filmen, legen Mathias Lund-Helgesen, som også er en svært sentral karakter i historien.

Det har lenge vært spekulert i at rollen som Mathias skal spilles av britiske James D'Arcy, men ut fra hva TV 2 kunne se var ikke D'Arcy til stede under tirsdagens innspilling.

Det har ikke lyktes TV 2 å få en kommentar fra filmselskapet om hvem som spiller Mathias i filmen.

STORT SMIL: Harry Hole eller Micahel Fassbender som han egentlig heter, koste seg på innspillingen på Frogner stadion. Her sammen med Charlotte Gainsbourg. FOTO: TV 2
STORT SMIL: Harry Hole eller Micahel Fassbender som han egentlig heter, koste seg på innspillingen på Frogner stadion. Her sammen med Charlotte Gainsbourg. FOTO: TV 2

Oftebro har rolle i filmen

Mens de fleste rollene i Snømannen er blekledd av internasjonale skuespillere, har også vår egen Jakob Oftebro (30) fått en rolle i filmen.

Oftebro var svært hemmelighetsfull når TV 2 møtte han før Norgespremieren på den storsatsingen Birkebeinerne, som nylig hadde premiere.

– Jeg får ikke lov til å snakke om Snømannen, men jeg kan si at det er veldig gøy!

– Jeg kom fra settet i dag. Det er veldig, veldig spennende. Jeg er stolt av det! sa han til TV 2.