Den norske Bank (DNB) sliter med nettbanken sin som i skrivende stund er nede for telling og flere sliter med å gjøre endringer i nettbanken.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.
Den norske Bank (DNB) sliter med nettbanken sin som i skrivende stund er nede for telling og flere sliter med å gjøre endringer i nettbanken. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix. Foto: Kallestad, Gorm

DNBs nettbank er nede – igjen:
– Vi beklager, og har satt alle kluter til

DNB kan ikke gi noen garanti for når nettbanken er oppe igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

DNBs nettbank har trøbbel akkurat nå, og flere sliter med at de ikke kan gjøre noe inne på nettbanken.

– Vi hatt litt ustabilitet hva gjelder bank-id det siste døgnet, og nå er det problemer med nettbanken. Akkurat nå sitter folkene våre og jobber så hardt de bare kan. Vi vet også at det er mange som ringer oss på kundeservice. Vi beklager de lange køene, og håper folk prøver igjen senere, sier informasjonsdirektør i DNB, Even Westerveld, til TV 2.

Informasjonsdirektøren kan ikke gi noen estimat på når nettbanken er tilbake til "normal" drift igjen.

– Kan ikke garantere når ting er oppe. Vi setter alle kluter til. Vi fikk inn første feilmelding rundt kl. 14.40, og vi er usikker på hvor mange som sliter med nettbanken, men vi gjør det vi kan for å fikse det, sier Westerveld.

DNB har slitt gjentatte ganger de siste ukene med sine nettbank-tjenester.

– Det har vært litt problemer den siste tiden, men det jobbes kontinuerlig med å bli bedre, sier informasjonsdirektøren til TV 2.