FØR OG ETTER: Før- og etterbildene til Connor Rensch (26) er knapt til å tro. Hun har slanket bort halve seg. Foto: Instagram
FØR OG ETTER: Før- og etterbildene til Connor Rensch (26) er knapt til å tro. Hun har slanket bort halve seg. Foto: Instagram

De sa hun skulle ta sitt eget liv – nå hylles mobbeofferet for sin forvandling

Strekkmerkene har blitt beviset på Connor Renschs forvandling og suksess.

Hun har strekkmerker fra lårene og oppover magen. De er godt synlige, men Conner Rensch (26) fra Nebraska i USA skjemmes ikke over dem.

Hun viser dem heller fram.

Fra å være kraftig overvektig har hun slanket bort halve seg, og stilt opp i en skjønnhetskonkurranse, som hun endte opp med å vinne. Nå går hun sin seiersgang i sosiale medier, og blir skrevet om av presse rundt om i verden.

Mobbeoffer

Rensch vokste opp med et konstant søtsug og en trang til å spise mat, og endte opp med å være sterkt overvektig hele oppveksten.

Som en konsekvens av de ekstra kiloene ble hun mobbet av de andre på skolen. Hun ble kaldt «stygg» og «feit», og en dag sa en jente till henne at hun like godt kunne «gå å ta ditt eget liv». Det gjorde at trøstespisingen ble verre.

Til slutt viste pilen på vekten 120 kilo. Da var hun 18 år, og det gikk opp for henne at hun måtte gjøre noe for å endre livsstil totalt.

Hun fikk seg en personlig trener og en ernæringsekspert da hun begynte på universitetet, noe som gjorde susen, for kiloene rant av henne. Som et resultat av den hurtige vektreduksjonen fikk hun kraftige strekkmerker.

– Jeg er så stolt av mine arr og strekkmerker, for de forteller historien min og viser hvor langt jeg har kommet, sier hun til Daily Mail, som først omtalte saken.

Bikinikonkurranse

Etter å ha gått ned 65 kilo, og med det oppnådd sin drømmevekt, bestemte hun seg for å melde seg på en fitnesskonkurranse, 2015 World Beauty Fitness And Fashion contest. I konkurransen viste hun seg for første gang i bikini.

Mens hun sto på scenen og viste seg fram i det minimale plagget, rullet bilder fra hennes tid som overvektig på storskjerm bak henne.

Hun endte med å vinne konkurransen.

– Å vise bilder av meg selv på nettet var skremmende, og jeg trodde aldri at jeg ville delta i en bikinikonkurranse. Men det største jeg opplevde under slankingen var opplevelsen av at jeg kunne gjøre alt jeg bestemte meg for å gjøre.

– Det var første gang jeg brukte en bikini, og jeg viste folk at jeg er stolt av hva jeg har gjort, sier hun til Daily Mail.

To all who think it can't be done. IT CAN. #hardwork #LETSGO @trainandtransform

Et bilde publisert av Conner Rensch (@crensch)

Nett-sensasjon

Etter konkurranse-deltakelsen og at hun selv valgte å legge ut før- og etter-bilder av seg selv på blant annet Instagram, har hun blitt en nett-hit, og i skrivende stund har hun 46,5 tusen følgere på den sosiale bildedelingstjenesten.

På Instagram deler hun også historier om hvordan hun hadde det da hun var på sitt største.

Blant annet historien om hvor vanskelig det var å finne klær når hun ikke kunne gå inn i en butikk og regne med at de hadde klær som ville passe henne.

Hun forteller også om stygge kommentarer fra ekspeditører som har målt henne opp og ned med blikket og sagt ting som «Vi har ikke noe som vil passe henne i denne butikken».

This is a very special #TBT to me. In the left photo is me at my senior prom. When I speak to junior highers I tell them the story of this dress. My mom and I walked into a department store when I was 17 years old. I was so excited because I finally was asked to a dance by a boy. At the time I was a size 24. I knew in my heart that they would not have anything that fit me, but that didn't stop me from falling in love with what I thought was the perfect dress. I made a comment to my mom about how much I loved the dress on the (skinny) mannequin. My mom decided to ask the department store worker if they had any other sizes in the dress. The woman looked me up and down and said, "we will have nothing in this store that fits her." I have never felt so worthless, so humiliated in my entire life. As we were walking out of the store my mom turned to me and said, "You deserve that dress. We will have that dress made for you." She found a tailor that recreated it for me. I've talked a lot about my mom and how much of an angel she has been in my life. This is just one of the many examples. I honestly felt beautiful in both photos. Something I definitely learned from this experience was to never let anyone's opinion of me define who I am. I define who I am by staying true to myself... Always. Stay beautiful 😘😘😘 #MyButterflyJourney #CompleteNutrition #antibully #weightlossjourney #weightloss #beforeandafter #weightlifting #shelifts #fitness #igtransformation #trainandtrainsform

Et bilde publisert av Conner Rensch (@crensch)