ULYKKE: TVNorge-profilen Espen Eckbo og tre andre nordmenn havnet fredag i en frontkollisjon i Italia. Foto: Det lokale brannvesenet og NTB Scanpix
ULYKKE: TVNorge-profilen Espen Eckbo og tre andre nordmenn havnet fredag i en frontkollisjon i Italia. Foto: Det lokale brannvesenet og NTB Scanpix

Espen Eckbo er operert på nytt etter alvorlig trafikkulykke

– Inngrepet var omfattende og helt nødvendig.

Det var i slutten av januar i år at Espen Eckbo (42) var på vei for å gå det kjente skirennet Marcialonga, da bilen han og to andre nordmenn satt i havnet i en frontkollisjon. Eckbo ble kjørt til sykehuset der det ble konstatert brukket rygg.

Eckbo ble operert, og noen dager senere var han frisk nok til at han ble sendt tilbake til Norge.

Søndag kveld opplyser SBS Discovery, som er selskapet bak TVNorge, at Eckbo har måttet gjennomgå en ny om omfattende operasjon etter at han kom tilbake til Norge.

– Inngrepet var omfattende og helt nødvendig for å forsøke å unngå kroniske ryggsmerter i framtiden, står det i en pressemelding.

– En nedtur

– Det var selvfølgelig en nedtur å få høre at den første operasjonen ikke var tilstrekkelig. Samtidig er Espen takknemlig for muligheten til å bli så bra som mulig. Han vil gjerne få fram at han har hatt et veldig positivt møte med Ullevål sykehus og skryter masse av oppfølgingen han får fra leger og pleiere, sier Aleksander Herresthal, kollega av Eckbo i produksjonsselskapet Seefood TV.

Foreløpig virker det som det siste inngrepet har vært svært vellykket og det gjør at Espen nå kan begynne på opptreningen igjen.

– Utsiktene til et helt vanlig liv i løpet av noen måneder er veldig gode, sier Herresthal.

Planlegger allerede nye prosjekter

Han forteller at Eckbo allerede har begynt å planlegge nye TV-prosjekter.

– Fram til nå har Espen hatt nok med å tenke på helsa og komme seg igjennom operasjonene. Men nå som det verste er over snakker vi allerede sammen om nye prosjekter Espen har lyst til å begynne å jobbe med, sier Aleksander Herresthal i pressemeldingen.