TWITTER-MELDINGEN: Et bilde av en luksusbil var det man kunne se på Joleon Lescotts Twitter-konto etter 0-6-tapet mot Liverpool.
TWITTER-MELDINGEN: Et bilde av en luksusbil var det man kunne se på Joleon Lescotts Twitter-konto etter 0-6-tapet mot Liverpool.

Dette tvitret Villa-stopperen etter seksmåltap for Liverpool

Sjekk Joleon Lescotts forklaring på den usmakelige tweeten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villa ble rundspilt og ydmyket av Liverpool søndag. Hele seks ganger var hjemmepublikummet på Villa Park vitne til at keeper Mark Bunn måtte hente ballen ut av eget nett.

Joleon Lescott og Aston Villa-forsvaret hadde en mildt sagt miserabel dag på jobben, og responsen til Lescott etter kamp var også av det overraskende slaget.

Stopperveteranen tvitret et bilde av en luksusbil.

Det vakte oppsikt, og også i Premier League-studio reagerte ekspertene.

– Jeg håper kontoen er hacket, sier Petter Myhre.

– Jeg klarer ikke komme meg inn i hodet hans, men han er jo Villa-fan fra han var guttunge. Han er glad i klubben, det må man ikke betvile, men det er bisarre greier, sier Aleksander Schau.

Nå har Lescott kommet med sin forklaring på hva det faktisk var som skjedde.

– Jeg pleier ikke å tvitre etter kamper, enten de er gode, dårlige eller på det jevne. Men jeg ønsker å be om unnskyldning for dagens forestilling, både personlig og kollektivt. Liverpool var bedre enn oss i dag, men det unnskylder ikke min og lagets mangel på innsats gjennom 90 minutter. Jeg ber igjen om unnskyldning til alle fans, skriver Lescott i en Twitter-melding.

– Jeg vil legge til at twittermeldingen som ble send fra min konto med et bilde av en bil skjedde ved et uhell. Det skjedde mens jeg kjørte og telefonen min lå i lommen, hevder Villa-stopperen.