DØDSBILEN: Bilde av bilen før og etter ulykken der fem personer omkom. FOTO: Facbook/ Johan Nilsson/ TT/ NTB
DØDSBILEN: Bilde av bilen før og etter ulykken der fem personer omkom. FOTO: Facbook/ Johan Nilsson/ TT/ NTB

Stupte i døden fra bro:

Her er bandets siste bilde med dødsbilen

Kondolanser og minneord strømmer inn under det siste bildet bandet la ut før de styrtet i døden i Södertälje i Sverige natt til lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle fire medlemmene i det britiske bandet Violet Beach, samt manageren deres, omkom da bilen de satt i kjørte utfor broen. Bandet hadde bare få timer tidligere spilt konsert på en festival i Norrköping.

Rett før deres siste konsert la bandet ut et bilde på Facebooksiden deres av ett av medlemmene utfor bilen. Kondolanser og minneord fyller opp kommentarfeltet søndag ettermiddag.

– Sjokkerende, så dem på onsdag i Reading. Mine tanker er hos deres familie og venner, de var fantastiske og hadde en spennede fremtid foran seg, skriver en kvinne under bildet.

– Jeg kan ikke tro det, de var så talentfulle og jeg tror de hadde kommet til å bli store. Mitt hjerte til dere alle og deres familier, skriver en annen.

Døde på vei til flyplassen

Violet Beach bestod av fire briter i alderen 20-35 år. Alle fire pluss bandets manager omkom i ulykken. Det bekrefter anagementselskapet Bullitt overfor Aftonbladet.

Bandet var på vei til Stockholms flyplass Arlanda da ulykken skjedde på E4 like etter klokken 2 natt til lørdag.

Brua der ulykken skjedde går over en kanal og kan heves for å slippe båter forbi. Det antas at bilen kjørte gjennom en bom, traff en hevet del av brua idet den var på vei ned, og deretter havnet i vannet.

Det er et fall på rundt 25 meter ned til kanalen, ifølge nyhetsbyrået DPA.