Fotballryktene: – Klopp ønsker å hente nordmann til Liverpool

Mens Manchester United vil bruke 870 millioner kroner på Dortmund-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ventetiden er over. Etter en pause er fotballryktene endelig tilbake.

Det koker nemlig på ryktebørsen, i alle fall sett med norske øyner, denne supersøndagen.

Se Premier Leaks øverst i saken!

Her er de heteste ryktene denne søndagen!

Håvard Nordtveit er nemlig på radaren til Jürgen Klopp. Liverpool-manageren ønsker å forsterke stallen i sommer og har funnet ut at nordmannen er rett mann, ifølge The Mirror. Da passer det svært godt at Nordtveit kun har seks måneder igjen av kontrakten. 25-åringen spiller i dag i Borussia Mönchengladbach.

Manchester United virker nesten til å ha en utømmelig pengesekk. Etter å ha annonsert et rekordresultat denne uken går mot en ny kjøpefest til sommeren. Daily Mail skriver at klubben ønsker å bruke 70 millioner pund (870 millioner kroner) for Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. 26-åringen har scoret 27 mål for Dortmund denne sesongen.

Om Manchester United ansetter Jose Mourinho til sommeren er Edinson Cavani portugiseren største ønske. PSG-spissen skal ifølge LTa Sport Press ha en prislapp på 35 millioner pund (cirka 440 millioner pund).

Mesut Öszils kontrakt går ut i 2018 og foreløpig har ikke tyskeren signert noen ny avtale med klubben. Men ifølge The Telegraph skal Arsenal være sikker på at midtbanespilleren skal sette signaturen på en ny avtale tross spekulasjonene om en mulig Barcelona-overgang. Klubben vil tilby stjernespilleren en kontrakt med 180 000 pund (2,2 millioner kroner) i uken.

Kanskje blir tyskeren lagkamerat med N'Golo Kante? Ifølge The Mirror skal Arsenal være svært interessert i å hente Leicester-spilleren til sommeren.

Pep Guardiola ønsker å hente inn noen spillere i sommer når han tar over Manchester City. Daily Star skriver at hans elev i Bayern München David Alaba er øverst på ønskelisten. Backen har to år igjen av kontrakten og skal ha en prislapp på 40 millioner pund (cirka 500 millioner kroner).

Marouane Fellaini er det neste målet for kinesiske klubber. Daily Star skriver at Manchester United-spilleren skal ha blitt kontaktet av flere kinesiske agenter. Foreløpig har Manchester United gitt signaler på at belgieren ikke får en ny kontrakt.

Leicester Riyad Mahrez kan være et mål for Manchester City og Borussia Dortmund i sommer. Det skriver franske Le Beteur.