Nevilles første ligaseier Valencia

Valencia-manager Gary Neville fikk lørdag sin første seier i den spanske serien da Espanyol ble slått 2-1 på Mestalla.

Gary Neville kunne lørdag juble for sin første ligaseier som manager for Valencia.   Foto: Alberto Saiz

Valencia sto uten seier i den hjemliga ligaen siden 7. november, og det så ikke lyst ut for Neville og co. lørdag kveld heller.

Etter 52 minutter sørget Óscar Duarte for Espanyol-ledelse. 20 minutter før slutt utlignet Álvaro Negredo for hjemmelaget. Denis Tsjerysjev, som er på lån fra Real Madrid, sikret seieren fem minutter senere.

Sportsnyhetene: Ronaldo i storslag for Real Madrid

Valencia ligger for øyeblikket på 12.-plass i serien, men kan bli passert av blant andre Real Sociedad søndag.

Førstkommende torsdag møter laget Rapid Wien i europaligaen.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville overtok som Valencia-trener 2. desember.