FORNØYD: Sandnes-ordfører Stanley Wirak er storfornøyd etter strippeklubben Money Talks ikke får skjenkebevillning. FOTO: Carina Johansen  / NTB Scanpix
FORNØYD: Sandnes-ordfører Stanley Wirak er storfornøyd etter strippeklubben Money Talks ikke får skjenkebevillning. FOTO: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto: Johansen, Carina

Gliser etter strippeklubbnekt: 
– Strippebyen Sandnes er historie

Strippeklubben Money Talks i Sandnes ble av Høyesterett nektet skjenkebevilling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag avgjorde Høyesteretts ankeutvalg å avvise anken fra strippeklubben, skriver Stavanger Aftenblad. Dermed er det satt et endelig punktum for en flere år lang rettsstrid.

Striden startet da kommunen nektet klubben skjenkebevilling som følge av strippevirksomheten, en avgjørelse som ble anket helt til topps i rettssystemet. Både tingretten og lagmannsretten mente avgjørelsen var lovlig.

«Og så har også Høyesterett slått fast at vi bestemmer i egen by! Strippebyen Sandnes er historie! Og vi har vist at vi skal ta opp kampen for det vi tror på!», skriver ordfører Stanley Wirak på Facebook.

I et intervju med Aftenbladet tidlig i januar sa Money Talks-innehaveren, Osman Uzman, at han nå ga opp å drive strippeklubben videre. Men samtidig hadde hans advokat, John Christian Elden, anket dommen fra Gulating lagmannsrett videre til Høyesterett.

– Nå har jeg prøvd og tapt to ganger i retten. Da må jeg innse at det blir slik, og derfor avviklet jeg Money Talks den 31. desember. Jentene har allerede reist hjem, sa Uzman. (NTB/TV 2)