JUBLER: Scoring og assist til tross – Mats Zuccarellos (til høyre) New York Rangers tapte mot LA Kings, og deres seiersrekke stoppet på fire. Til venstre er Chris Kreider. FOTO: Adam Hunger/USA TODAY Sports/Scanpix
JUBLER: Scoring og assist til tross – Mats Zuccarellos (til høyre) New York Rangers tapte mot LA Kings, og deres seiersrekke stoppet på fire. Til venstre er Chris Kreider. FOTO: Adam Hunger/USA TODAY Sports/Scanpix Foto: Adam Hunger

Rangers tapte tross Zuccas storform: – Det er utrolig surt

Mats Zuccarello både scoret og assisterte, men kunne ikke forhindre Rangers-tap i natt.

New York Rangers har vært i god form i det siste og søkte sin femte strake seier i NHL. På andre banehalvdel stod Los Angeles Kings som topper sin pulje i den østre divisjonen av NHL.

Etter en målrik affære i Madison Square Garden endte det med tap på overtid for Zuccarellos Rangers.

TV 2 møtte en frustrert Mats Zuccarello etter kampen natt til lørdag.

– Vi er 30 sekunder unna å vinne, så det er utrolig surt. Vi jobbet hardt og blokkerte skudd, så vi hadde fortjent bedre da, sier han til TV 2.

Selv noterte han seg for en scoring og en assist.

– Det var bedre i dag enn forrige match, men det har ikke noe å si hva en gjør utpå der så lenge man taper. Vi fikk et poeng i hvert fall. Det er eneste trøsten. Det er surt å tape kamper, og det har ikke noe å si om jeg scorer eller ikke, sier han.

Zucca-mål

Kampen startet dårlig for New York Rangers, som lå under 0-2 etter elleve minutters spilt.

To minutter senere satte Rangers' Viktor Stalberg inn reduseringen.

I andre periode utlignet Derek Stepan til 2-2, før Zucca tok over showet.

Drøye ni minutter ut i andre periode sendte nordmannen Rangers i føringen. På pasning fra Chris Kreider skjøt Oslo-gutten mot målet og etter fomling fra keeper endte pucken til slutt over mållinjen.

Det betyr at Zuccarello tangerer rekordnoteringen fra 2014 da han scoret 19 mål.

Assist

Anza Kopitar utlignet for LA Kings etter drøye 15 minutter ut i andre periode, før Zuccarello var på farten igjen.

I power-play drar Zuccarello seg fri før han sender en tversoverpasning til Kevin Hayes som enkelt sendte Rangers tilbake i føringen med under fem minutter igjen å spille.

Sluttdrama

Da det tikket mot full tid i Madison Square Garden så det ut som Rangers skulle ta sin femte strake seier. Men Anze Kopitar ville det annerledes.

Med tretti sekunder igjen på klokken scorer sloveneren sitt tredje for kampen, og sender lagene ut i overtid.

Der trakk Los Angeles Kings det lengste strået. Med scoring av Tanner Pearson vant kongene 5-4 mot Rangers.

Martinsen lite involvert i Avalanche-seier

Andreas Martinsen fikk ni minutter med istid i Colorado Avalanches 3-2-seier etter straffeslag borte mot Detroit Red Wings.

Nordmannen og hans lagkamerater kunne juble for to poeng etter å ha slått Red Wings på straffer. Blake Comeau satte det avgjørende straffeslaget i mål for gjestene.

Detroits Gustav Nyquist ble syndebukken da Semjon Varlamov reddet Detroits forsøk før Comeaus straffe. Målvakten gjorde totalt 43 redninger i løpet av kampen.

– Han var fenomenal. Jeg prøver ikke å finne noen unnskyldning, men de er et godt spillende lag. Vår keeper trengte å være vår beste spiller for å vinne og det var han, sa trener Patrick Roy.

I ordinær tid sendte Matt Duchene bortelaget i ledelsen etter ni minutter. Jonathan Ericsson utlignet fire minutter ut i annen periode. Comeau kunne blitt helten allerede i siste periode da han sendte Colorado foran igjen, men Pavel Datsjuk sikret spilleforlengelse.

Martinsen har hatt en flott debutsesong i NHL. Han var i glitrende form i starten av sesongen og fikk mye tillit, men har i de siste kampene vært mindre involvert. (©NTB)