FUNNET DØD: Politiet mistenker at den svenske 29-åringen ble drept. Foto: Privat. 
FUNNET DØD: Politiet mistenker at den svenske 29-åringen ble drept. Foto: Privat. 

Drapsmysterie i Sverige: Madelene (29) funnet drept etter tre måneder

Den svenske tobarnsmoren, Madelen Ekfalk, ble denne uken funnet drept. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den svenske tobarnsmoren Madelene Ekfalk ble sist sett i Upplands Väsby, noen mil nord for Stockholm 6. november i fjor.

Funnet mandag

Da kvinnen ble meldt savnet, ble det satt i gang en stor leteaksjon. Men først denne uken ble det funnet et lik i skog i samme kommune, ikke langt unna stedet hvor Madelene sist ble sett. Nå er det bekreftet at det er den savnede 29-åringen.

Politiet tror kvinnen er drept, men ingen er foreløpig pågrepet i saken. Ifølge Aftonbladet ønsker ikke politiet å si om noen er mistenkt for drapet. De ønsker tips fra publikum.

Engstelig mor

Tre måneder før Madelene forsvant, hadde politiet satt i gang etterforskning i en mishandlingssak hvor den nå drepte kvinnen var offer. Det var en mann mistenkt i saken, men det er foreløpig ikke kjent om hvorvidt det er samme mann som politiet mener kan stå bak drapet.

Da kvinnen forsvant i november, uttalte hennes bekymrede mamma at det var ulikt datteren å forsvinne.

– Alle lampene var tent, og hadde verken med seg mobil eller pc ut. Hun pleier alltid å ha med seg dette. Det er noe som ikke stemmer. Min datter har stort behov for oppmerksomhet og ringer ofte.