SUNNERE ROLLEMODELLER: I år blir Ashley Graham og Nicola Griffin å se i swimsuit-utgivelsen til Sports Illustrated. Foto: Swimsuits For All/Instagram
SUNNERE ROLLEMODELLER: I år blir Ashley Graham og Nicola Griffin å se i swimsuit-utgivelsen til Sports Illustrated. Foto: Swimsuits For All/Instagram

Sports Illustrated med eldre og større modeller

Årets swimsuit-utgave kommer med «plus-size»-modellen Ashley Graham og 56 år gamle Nicola Griffin.

Hvert år kommer magasinet Sports Illustrated med en egen bikini-utgivelse med sexy modeller, gjerne i eksotiske omgivelser.

I årets utgave blir det litt annerledes modeller å se enn det som er vanlig i magasinet.

Nå har magasinet nemlig annonsert at undertøysmodellen Ashley Graham vil være blant bladets badetøymodeller.

Sunnere rollemodeller

Graham er, med sine fyldige former, det som omtales som en «plus-size»-modell. Etter flere kampanjer der hun og andre har forsøkt å få med flere sunne rollemodeller, har de lyktes. Graham er nå offisielt med i bladet.

– Det er offisielt – jeg er en Sports Illustrated-modell! Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Takk til alle som sto opp for formfulle kropper – våre stemmer ble hørt, skriver hun på Instagram.

Graham har vært modell helt siden hun var 12 år gammel, da hun ble oppdaget mens hun handlet på et lokalt kjøpesenter.

Owning my curves with @elomilingerie💁🏽 #beautybeyondsize

Et bilde publisert av A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Viser fram kvinners naturlige kropper

I tillegg vil både Graham og 56 år gamle Nicola Griffin være med i en kampanje, «Swimsuits For All», der Sports Illustrated i samarbeid med en badetøysprodusent vil vise fram en rekke vakre kvinner og deres naturlige kropper.

– Folk tror at man mister sex-appealen når man blir eldre, men det er en myte: Jeg har aldri følt meg mer sexy. Jeg har to døtre, og jeg er så stolt av at de får se meg sexy og selvsikker i badetøy, sier Graham i en pressemelding.

Målet med kampanjen er, i tillegg til å selge badetøy, at kvinner skal føle seg komfortable med den kroppen de har og tørre å vise seg fram i bikini.