DOBBELT NORSK I STOCKHOLM: Maiken Caspersen Falla vant suverent på svenskenes hjemmebane. Ingvild Flugstad Østberg ble nummer to. Foto: Soren Andersson/TT / NTB scanpix
DOBBELT NORSK I STOCKHOLM: Maiken Caspersen Falla vant suverent på svenskenes hjemmebane. Ingvild Flugstad Østberg ble nummer to. Foto: Soren Andersson/TT / NTB scanpix Foto: Soren Andersson/tt

Caspersen Falla vant suverent i Stockholm

Maiken Caspersen Falla knuste svenskene på deres hjemmebane. Ingvild Flugstad Østberg tok andreplassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingvild Flugstad Østberg hang lenge med i finalen, men til slutt ble landslagsvenninnen for sterk. Caspersen Falla hadde full kontroll og gikk inn til en suveren seier.

– Maiken hadde et rykk på slutten som ingen av oss andre var i nærheten av. Jeg følte sånn sett at jeg fikk maksimalt ut av denne dagen, sier Flugstad Østberg til TV 2 etter andreplassen.

Maiken Caspersen Falla har dermed vunnet fire verdenscupsprinter på rad og leder nå sprintcupen sammenlagt.

– Jeg har lagt ned en hard prioritering på at jeg skal være best i sprintrennene. Dessverre ble jeg litt syk og planene gikk litt skeis, så da er det gøy å kunne komme her og vinne. Ettersom Stina Nilsson kommer nærmere og nærmere i sammendraget, var det ekstra viktig å slå henne, sier sprintdronningen til TV 2.

På hjemmebane i Stockholm ble Stina Nilsson beste svenske på tredjeplass.

Flugstad Østberg og Caspersen Falla var de eneste norske kvinnene som kvalifiserte seg til finalen.