GLADE GUTTER: Christian Paasche, Harald Bredeli, Ole Kristian Stoltenberg og Erik Libæk gir deg «Camp Kollen» 24 timer i døgnet. Foto: Geir Egil Skog / TV 2
GLADE GUTTER: Christian Paasche, Harald Bredeli, Ole Kristian Stoltenberg og Erik Libæk gir deg «Camp Kollen» 24 timer i døgnet. Foto: Geir Egil Skog / TV 2

Kom i Paasche-stemning i Kollen

Følg «Camp Kollen» på tv2.no under VM i skiskyting.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christian Paasche og co. slår leir ved Holmenkollen under VM i skiskyting i mars, og sender 24 timers galskap fra «Camp Kollen» på tv2.no.

Under VM i skiskyting i Holmenkollen fra 3. til 10. mars flytter fem menn fra TV 2 inn en bobil i Holmenkollen. Der skal «Camp Kollen» slå leir.

De vil være på lufta hele døgnet på tv2.no, og hver kveld sendes det et høydepunkt-program på TV 2 og TV 2 Sportskanalen. Her får seerne servert dagens høydepunkter og galskap fra bobilen med Harald Bredeli, Ole Kristian Stoltenberg, Odd-Bjørn Hjelmeset, Christian Paasche og produsent Erik Libæk.

– Mitt forhold til skiskyting er som et langt ekteskap og når det er VM på hjemmebane, så er jeg nærmest nyforelsket. Jeg gleder meg til å gjøre som min store helt Ole Einar Bjørndalen, nemlig å endelig prøve ut et liv i bobil. Og jeg ser på meg selv som så passe skrudd i hue at jeg tror jeg har mye å bidra med på Camp Kollen, sier en lattermild Ole Kristian Stoltenberg.

Camp Kollen skal være tett på folkefesten i Holmenkollen. Bobil-døren skal alltid være åpen. På tv2.no skal man føle at man nærmest er tilstede på VM i skiskyting. På kveldstid skal gutta i Camp Kollen med Odd-Bjørn Hjelmeset også ha et øye til hva som skjer med langrennsløperne under touren i Canada.

– Camp Falun under ski-VM i fjor er det villeste prosjektet jeg har vært med på i TV 2, Camp Kollen ligger også an til å komme høyt oppe på galskap-listen. Jeg gleder meg stort til å få bobil-adresse «Holmenkollen» i ti dager i mars, sier kommentator i TV 2, Christian Paasche.

Produsenten er sikker på det blir liv i leiren i Camp Kollen.

– Direktesendinger er alltid spennende, særlig med en gjeng «løse kanoner på dekk» og spesielt når sendingen er non stop i ti dager. En bobil er som kjent ikke bygget for TV-produksjon, men der det er hjerterom er det også husrom, sier produsent for Camp Kollen, Erik Libæk.