Hjemmetap for Martinsens Avalanche

Colorado Avalanche scoret først i tirsdagens hjemmekamp mot Vancouver Canucks, men gjestene scoret oftere og vant oppgjøret 3-1.

KOM TIL KORT: Andreas Martinsen kunne ikke hindre at Sven Bärtschi og Bo Horvat dro fra Denver med poengene. (AP Photo/David Zalubowski) Foto: David Zalubowski

Første periode ble målløs, men andre periode hadde knapt vart i to og et halvt minutt før Andreas Martinsens lagkamerat François Beuchemin satte inn det første målet og sørget for 1-0 til hjemmelaget.

Problemet for Avalanche var at det bare gikk sju minutter til før gjestene fra Canada utlignet, ved Matt Bartowski. Ytterligere sju minutter senere la Sven Bärtschi på til 2-1 for Canucks.

Etter den siste pausen trengte Bo Horvat bare 4.30 før det var hans tur til å score. Han satte inn 3-1, som ble sluttresultatet.

Andreas Martinsen fikk godskrevet ett skudd mot mål og fikk totalt 8.59 minutter på isen mot Canucks. (©NTB)