HER BLIR KJENDISFARMEN: På idylliske Storøy Gård i Telemark skal kjendis-Farmen spilles inn. Dette bildet er fra da Farmen var på samme gård i 2011. Foto: TV 2
HER BLIR KJENDISFARMEN: På idylliske Storøy Gård i Telemark skal kjendis-Farmen spilles inn. Dette bildet er fra da Farmen var på samme gård i 2011. Foto: TV 2 Foto: Alex Iversen

På denne gården skal Kjendis-Farmen spilles inn

På idylliske Storøy Gård på en øy i Telemark skal kjendisene kjempe mot hverandre i Farmen.

Kjendis-Farmen legges til Storøy gård ved Rørholtfjorden, ved Bamble kommune i Telemark. Gården ligger på en øy i et vann, og er en gammel boplass.

Den observante seer vil nok kunne kjenne igjen den idylliske gården – den var nemlig Farmen-gården i 2011.

Idyllisk gård

IDYLLISK ØY: Her skal kjendisene bo. Foto: TV 2.
IDYLLISK ØY: Her skal kjendisene bo. Foto: TV 2. Foto: Alex Iversen

Gården har flere hus, og er godt utstyrt med blant annet et eget bakehus.

Storbondehuset er utstyrt med dobbelseng, peis og en stor terasse som bader i kveldssola, skrev TV 2 i 2011. Det er foreløpig usikkert hvor mange endringer som vil skje med gården.

I 2011 var det Tommy Rodahl som gikk av med seieren på Storøy Gård.

Nytt konsept

I fjor var det over 8000 håpefulle som ville delta, og med kjendisversjonen av Farmen ønsker TV 2 også å gi kjente nordmenn en mulighet til å prøve seg som forpaktere, 100 år tilbake i tid.

Kjendis-Farmen: – En gave til dem som har fulgt Farmen

– Farmen-formatet har alltid vært i utvikling og endring, og dette er for oss en naturlig utvidelse av Farmen-universet. Vi er opptatt av at deltakerne i kjendisversjonen skal ha samme bredde i alder, kjønn og bakgrunn som det seeren kjenner fra originalversjonen, sa programredaktør i TV 2 Jarle Nakken, da konseptet ble kjent i fjor høst.

Feiring av TV 2s 25-årsjubileum

– I 2017 er TV 2 25 år, og da må vi gi en liten gave til seerne. En av gavene blir å lage en super-Farmen med kjendiser. Forskjellen er at Farmen-oppholdet blir seks uker istedenfor 10-11, ellers blir det likt, sa programleder Gaute Grøtta Grav til Senkveld i januar.

Rekrutteringen er i gang, og det er foreløpig hemmelig hvem som skal være med.

– Hvis noen kjendiser føler seg kallet til å bli med på serien, er det bare å sende en melding til meg, sier Gaute Grøtta Grav.

VAR PROGRAMLEDER I 2011: Gaute Grøtta Grav. Det er usikkert hvem som blir programleder på kjendisfarmen, som kommer i 2017.
VAR PROGRAMLEDER I 2011: Gaute Grøtta Grav. Det er usikkert hvem som blir programleder på kjendisfarmen, som kommer i 2017.
IDYLLISK GÅRD: Gården, slik den så ut under innspillingen i 2011. Foto: TV 2.
IDYLLISK GÅRD: Gården, slik den så ut under innspillingen i 2011. Foto: TV 2. Foto: Alex Iversen