BLIR IKKE KVITT INFEKSJONEN: Stian Sivertzen takker for all støtte. Snowboarderen må bli på sykehuset i minst 14 dager til. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
BLIR IKKE KVITT INFEKSJONEN: Stian Sivertzen takker for all støtte. Snowboarderen må bli på sykehuset i minst 14 dager til. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Åserud, Lise

Sivertzen: – Jeg setter stor pris på all oppmerksomheten

Stian Sivertzen må bli på sykehuset.

Oslo (NTB): Snowboarderen Stian Sivertzen blir ikke kvitt infeksjonen i kroppen. Det betyr minst 14 dager til på sykehus.

– Jeg setter stor pris på all den oppmerksomheten alle gir meg i denne tøffe perioden. Det betyr veldig mye for meg, sier Sivertzen i en melding fra Norges Snowboardforbund.

Landslagskjøreren er våken, kan prate og går små turer på sykehuset, men er preget etter lengre tid i koma. Sivertzen har fått betydelig medisinering for å bli kvitt infeksjonen i kroppen.

Det er uklart når idrettsutøveren kan skrives ut fra Oslo universitetssykehus, Ullevål.

Denne uken var landslagskompisene på besøk.

– Vi kom inn på avdelingen og så han traske rundt i gangen og smile. Vi flira og drakk kaffe og hadde det fint. Det var veldig godt å se at han er seg selv, sier landslagskjører Torgeir Bergrem. (©NTB)