Emma Watson på den røde løperen i Berlin under premieren på filmen Colonia Dignidad, februar, 2016. Foto: Tobias Schwarz, Scanpix.
Emma Watson på den røde løperen i Berlin under premieren på filmen Colonia Dignidad, februar, 2016. Foto: Tobias Schwarz, Scanpix. Foto: TOBIAS SCHWARZ

Emma Watson (25) har funnet kjærligheten med 35-åring

Harry Potter-stjernen Emma Watson har datet i skjul i flere måneder.

Emma Watson (25) opplevde et krevende brudd med rugbyspilleren Matthew Janney i 2014. Nå skal hun ha funnet kjærligheten på ny med den 10 år eldre William Knight.

Smart fyr

Knight er utdannet ved Princeton University og jobber i teknologiselskapet Medallia. I tillegg skal han være en ivrig maratonløper, skriver The Sun.

Paret skal ha datet i fire måneder, og forrige uke ble de observert på romantisk ferie sammen på luksushotellet Post Ranch Inn i California.

Lykkelige sammen

Paret skal også ha blitt observert sammen i Oxford i romjulen. Emma Watson er født og oppvokst i studentbyen utenfor London.

– Mark er bare en normal, grei fyr som ikke har noen forbindelse til Hollywood, og det liker Emma. Hun var sterkt preget av det vanskelige bruddet med Matthew og det har tatt henne over et år å date igjen. De er begge lykkelige, og ser hverandre så ofte de kan, sier en kilde til The Sun.