KLAR FOR RETUR: Brendan Rodgers føler seg klar for å returnere til fotballen etter fire måneder med fri.
KLAR FOR RETUR: Brendan Rodgers føler seg klar for å returnere til fotballen etter fire måneder med fri. Foto: Martin Rickett

Tidligere Liverpool-manager har sagt nei til fem klubber: 
– Jeg trengte litt tid borte fra fotballen

Men nå føler Brendan Rodgers seg klar for å komme tilbake.

Brendan Rodgers fikk sparken fra jobben som manager i Liverpool i oktober.

Siden den gang har det vært stille rundt nordiren.

Det er ingen hemmelighet at hans tidligere klubb Swansea ønsket ham til å ta over etter Garry Monk, men de fikk nei da de kontaktet ham.

– Jeg har hatt fem muligheter til å komme tilbake i jobb etter at jeg forlot Liverpool, alle var klubber jeg har stor respekt for, men jeg ønsket å ta litt fri, forteller han til Daily Mail.

Rodgers føler at han trengte en periode borte fra fotballen. Nå føler han seg klar for et comeback på trenerbenken. Nå er planen å være tilbake i jobb før oppkjøringen til neste sesong starter.

– Jeg var i samme situasjon da jeg forlot Reading i desember 2009. Jeg tok meg en periode fri og Swansea, som ble min neste klubb, fikk nyte godt av det og det gikk bra. Akkurat som det gjorde en stund i Liverpool. Så jeg håper det vil bli på samme måte denne gangen. Jeg vil bruke tiden godt og håper å være tilbake til oppkjøringen. Jeg trengte litt tid borte fra fotballen, sier den tidligere Liverpool-manageren.

Rodgers tok helt fri fra all fotball. Først ved juletider begynte han å se kamper igjen, selv ikke sønnen Anton Rodgers' kamper med Swindon fristet å se etter avskjeden fra Liverpool.

Presset han hadde vært under gjorde at han trengte tid til å lade batteriene og bruke tid på familien. Når han nå vil tilbake til fotballen, så stiller han ikke krav om å trene en storklubb.

– Jeg er åpen for alt. Hvis det er en klubb der jeg føler jeg kan gjøre en forskjell; en jobb jeg finner spennende. Det må ikke nødvendigvis være en toppklubb. Det kan være her hjemme eller i utlandet. Det handler bare om å finne den rette muligheten. En jeg vil glede meg til å begynne i og hvor jeg kan bidra til å gjøre klubben bedre, forklarer Rodgers.