SOC/
SOC/ Foto: Graham Stuart
Premier League

Celtic-spiss med emosjonelt svar på grov Twitter-hets

Leigh Griffiths tar til motmæle mot nett-troll.

Leigh Griffiths er blant formspillerne i Europa akkurat nå med ti scoringer for Celtic så langt i 2016. Kun Lionel Messi har scoret flere inneværende år. Så langt i den skotske serien står 25-åringen bokført med 21 mål på 21 kamper.

Griffiths scoret første målet da Ronny Deilas menn søndag vant 2-0 mot East Kilbridge i den skotske FA-cupen.

Etter kampen fikk den skotske målsniken følgende beskjed fra Twitter-brukeren @FaZeJmbn.

«Jeg håper de fire barna dine dør».

Griffiths svarte ved å lure på om han virkelig mente det, noe den anonyme Twitter-brukeren svarte bekreftende på.

Sent søndag kveld postet Celtic-spissen følgende melding på Twitter:

«Jeg støtter erting og diskusjoner med fans på Twitter. Jeg får ros når det er på sin plass og kritikk når det er på sin plass. Men hvorfor føler folk at det er nødvendig å ønske at det skal skje fæle ting med mine barn? Når alt kommer til alt gjør jeg bare jobben min, og hvis folk ikke liker det er det greit. Men vær så snill ikke å ønske at barna mine skal dø, for det sårer meg virkelig. De har ingenting med jobben min å gjøre. Jeg går på jobb, kommer hjem og er en familiemann. Jeg elsker mine fire barn med alt jeg har – og alt jeg gjør, gjør jeg for dem. »

@fazejmbno valgte senere å slette kontoen sin etter at han fikk gjennomgå verbalt av Celtic-fansen. Flere mente han burde vært sendt i fengsel på grunn av uttalelsene sine.

Også Johansen ble hetset
Leigh Griffiths er ikke den eneste som har fått merke den skotske fansens vrede på sosiale medier. Stefan Johansen opplevde forrige uke å bli hetset i kommentarfeltet under sitt eget Instagram-bilde - av egne fans.