PLAYBOY-SJEFEN: Hadde man satt ti kroner på at Hugh Hefner innrømmet at han var jomfru, ville man tjent 10 000 kroner om innrømmelsen kom. Hadde man satt samme sum på at Leicester ville vinne Premier League ville man fått det femdobbelte. (AP Photo/Lisa Rose)
PLAYBOY-SJEFEN: Hadde man satt ti kroner på at Hugh Hefner innrømmet at han var jomfru, ville man tjent 10 000 kroner om innrømmelsen kom. Hadde man satt samme sum på at Leicester ville vinne Premier League ville man fått det femdobbelte. (AP Photo/Lisa Rose) Foto: Lisa Rose

Mente det var større sjanse for at denne mannen var jomfru enn at Leicester kunne vinne ligaen

Se de absurde veddemålene som ville gitt mindre penger tilbake enn en Leicester-triumf i Premier League.

Ingen hadde tro på at Leicester skulle ha noen mulighet til å vinne Premier League denne sesongen. Ei heller bettingselskapene. Ladbrokes’ odds på ligaseier til Leicester var på hele 5001. Hadde man satset en tikroning på dem, så hadde man sittet igjen med 50 000 kroner.

Da er det ganske utrolig å tenke på at lille Leicester topper Premier League etter 25 runder, hele fem poeng foran Tottenham og Arsenal.

At de skulle toppe ved sesongslutt mente bettingselskapet var så lite sannsynlig at de nå har lagt ut en liste med absurde ting gamblere kunne spilt på, som hadde gitt mindre penger tilbake enn dersom Leicester skulle vinne ligaen.

– Leicesters tittelodds har falt raskere enn Ashley Young inne i straffefeltet, og om drømmen går i oppfyllelse går det mot utbetalinger på mange millioner pund. Med 5001 i odds hadde vi avskrevet håpet for the Foxes, og listet opp at det var mer sannsynlig at Vinnie Jones ville vinne Oscar som beste skuespiller, sier Ladbrokes-talsmann James Curtis til Daily Star.

Ut fra oddsen var det faktisk mer sannsynlig at Arsenal skulle gi Arsène Wenger sparken og ansette Piers Morgan som ny manager, det fikk man til en odds på 2501.

Til 1001 i odds kunne man spilt på at Sir Alex Ferguson kom til å vinne Englands svar på «Skal vi danse», og om man hadde vært villig til å legge noen kroner på at David Beckham ville bli ny Manchester City-manager var oddsen på det 751.

Hadde Playboy-kongen Hugh Hefner innrømmet at han var jomfru, ville man kun fått en odds på 1001.

En Ladbrokes-kunde som staser 50 pund på at Leicester kom til å vinne serien, ligger at til å hanke inn 250 000 pund dersom de beholder topplasseringen sin. Det tilsvarer over 3,1 millioner kroner.

Ting bettingselskapet mente var mer sannsynlig enn en Leicester-tittel:

 • David Moyes blir X Factor-dommer (2501 i odds)
 • David Cameron blir Aston Villa-manager (2501 i odds)
 • Vinnie Jones vinner Oscar som beste skuespiller (2501 i odds)
 • Claudio Ranieri blir neste England-manager (20001 i odds)
 • José Mourinho deltar på realityshowet «I’m A Celebrity» (1001 i odds)
 • Adebayo Akinfewa vinner BBC sports personality of the year (1001 i odds)
 • Hugh Hefner innrømmer at han er jomfru (1001 i odds)
 • Dart blir en olympisk idrett (751 i odds)
 • Roman Abramovitsj selger Chelsea (501 i odds)
 • Simon Cowell blir neste statsminister (501 i odds)
 • Andy Murray gir sin førstefødte navnet Novak (501 i odds)