Beyoncé stjal showet fra Coldplay

Beyoncé utklasset Coldplay under pauseshowet til Super Bowl 50.

Coldplay fikk stor hjelp av Beyoncé og Bruno Mars under pauseshowet på Superbowl 50 i natt. Det var en nødvendighet og utgjorde forskjellen under opptredenen på Levi's Stadium i Santa Clara, California.

Tradisjonell minikonsert

Pauseshowet under Superbowl-finalen er et gigantisk tv-vindu ut i verden. Artister som Bruce Springsteen, Prince og Madonna har benyttet seg av muligheten tidligere og bestått med glans.

Chris Martin, Bruno Mars og Beyoncé sammen på scenen under Super Bowl 50. Foto: Scanpix
Chris Martin, Bruno Mars og Beyoncé sammen på scenen under Super Bowl 50. Foto: Scanpix Foto: STEPHEN LAM

Mange benker seg foran TV-en kun for musikken, som tradisjonelt inneholder en minikonsert med noen av verdens største stjerner på scenen.

I natt var det Coldplay sin tur.

Skeptiske

Det har i forkant av showet vært et stort spørsmålstegn hvorvidt Coldplay var det riktige bandet for pauseshowet. Bandet har slitt med sine fem siste singler i USA og deres siste album «Adventures of a Lifetime» har kun oppnådd en 39. plass på Billboard-listene.

Under showet fremførte de hiter som «Viva la vida», «Paradise» og «Fix you». De bestod, men fremførelsen var ikke like mye pomp og prakt som det som skulle komme senere i pauseshowet.

Det var først da Bruno Mars dukket opp på scenen med sin superhit «Uptown funk» og Beyoncé entret Levi's Stadium, det amerikanske publikummet ble i ekstase.

Beyoncé annonserte også sin kommende verdensturné i det hun gikk av scenen.

Reddet showet

De tre artistene smeltet sammen i en potpurri av deres egne sanger før Coldplay avsluttet.

Skal man tro tilbakemeldingene i sosiale medier, måtte de britiske superstjernene finne seg i å havne i skyggen av Beyoncé og Bruno Mars. – Det verste Superbowl-showet jeg noengang har sett, skriver den britiske tv-stjernen Piers Morgan på Twitter.