Her eksploderer bussen midt i London

Forbipasserende fikk sjokk da en buss eksploderte ved Big Ben i forbindelse med en filminnspilling.

Det var nok flere turister som fikk seg et sjokk i dag tidlig, da en typisk London-buss eksploderte på Lambeth Bridge midt i sentrum.

Hollywood-film

Eksplosjonen var helt ufarlig, og nøye planlagt. Det ble nemlig spilt inn en scene av den kommende filmen «The Foreigner» med Jackie Chan og Pierce Brosnan i hovedrollene.

Broen var avsperret under innspillingen, og en trafikkmelding gikk ut med beskjed om at filmingen ville foregå mellom klokken 11 på formiddagen frem til klokken 24. Veien var avsperret fra klokken 08. Allikevel klager London-beboerne nå over alt for dårlig advarsel.

Folk ble redde og sinte

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og flere raser på Twitter etter eksplosjonen.

«Hei, neste gang dere blåser en buss i lufta på Lambeth Bridge, kan dere si fra først, så ikke barna i parken blir vettskremte?», skriver en kvinne.

En annen Twitterbruker skriver at det oppstod panikk ved broen da bussen ble blåst i filler.

Actionfilmen har et budsjett på over 300 millioner kroner, og opprydningene etter den svindyre eksplosjonen på Lambeth Bridge er i gang i London.

STOR EKSPLOSJON: Her blir bussen revet i filler under filminnspillingen av Jackie Chans nye film «The Foreigner» i London. Foto: Scanpix.
STOR EKSPLOSJON: Her blir bussen revet i filler under filminnspillingen av Jackie Chans nye film «The Foreigner» i London. Foto: Scanpix. Foto: Steve Parsons
ETTER EKSPLOSJONEN: Folk sto vettskremte og så på mens bussen eksploderte på Lambeth Bridge. Foto: Scanpix.
ETTER EKSPLOSJONEN: Folk sto vettskremte og så på mens bussen eksploderte på Lambeth Bridge. Foto: Scanpix. Foto: Steve Parsons