Vardy har signert ny kontrakt med Leicester

– Jeg ønsker å være en del av dette laget i lang tid, sier Vardy.

Leicesters målkonge Jamie Vardy har signert en kontrakt med klubben og blir værende hos blåtrøyene ut sesongen 2018/2019.

Det melder Leicester på sin hjemmeside.

Premier League-toppscoreren er strålende fornøyd med sin nye avtale.

– Jeg er henrykt over å få være med å kjempe om noe utrolig med denne klubben. Jeg har aldri vært borti en lagånd som vi har, helt fra eierne, manageren, støtteapparatet, spillerne og supporterne. Jeg ønsker å være en del av dette laget i lang tid, sier Vardy.

Om han faktisk blir værende så lenge gjenstår å se. Men Vardy blir uansett en svært dyr mann hvis en annen klubb vil lokke ham vekk fra King Power Stadium.

Vardy har nemlig blitt koplet til den ene storklubben etter den andre de siste månedene, og flere tabloider i England har hevdet at superspissen ville forsvinne til sommeren. Det har nå blitt betraktelig mindre sannsynlig.

– Leicester har hatt troen på meg helt siden jeg kom hit for tre og et halvt år siden. Det er umulig å måle hvor viktig det har vært for min fremgang, sier Vardy.

Og fortsetter rosen:

– Jeg vil være evig takknemlig for den investeringen som klubben har gjort i meg. Jeg skal bruke hver eneste dag til å betale det tilbake.

Kontraktforlengelsen til tross, Vardy vil utvilsomt fortsatt være brennhet på ryktebørsen så lenge han fortsetter å pøse inn mål.

Sheffield-karen har vært ustoppelig denne sesongen og har banket inn solide 18 mål på 25 kamper for Leicester.

The Foxes topper nå sensasjonelt Premier League med fem poeng til Tottenham og seks poeng til Manchester City.

Lørdag ble nettopp City valset over i sin egen lekegrind på Etihad med et ydmykende 1-3-tap.

Seieren fikk bookmakerne i England til å snu: Nå er nemlig Leicester favoritter til å vinne Premier League.