Musikkvideopremiere: Norske Talenter-Stine er klar for MGP

Stine Hole Ulla (20) vant Norske Talenter i 2012. Nå vil hun trollbinde nordmenn med låta «Traces».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stine Hole Ulla gjorde seg bemerket for sin vakre stemme, og vant Norske talenter som 17-åring. Etter en lang pause fra rampelyset er hun igjen klar for å trollbinde publikum på tv-skjermen. Nå vil hun vinne MGP.

– Jeg føler jeg har vokst masse på disse årene. Jeg var veldig mye mer usikker før, men nå er jeg tryggere på meg selv. Norske talenter gjorde at jeg fikk bedre selvtillit, sier Ulla til TV 2.

Iskald musikkvideoinnspilling

Nå har Stine flyttet til Oslo for å satse hundre prosent på karrieren. Det er fullt fokus før MGP, hvor hun skal synge foran tusenvis av mennesker i Oslo Spektrum.

Se Stines MGP-bidrag «Traces» i toppen av saken.

– Låta handler om å savne noen som ikke lenger er tilstede, men som du fortsatt ser spor av i hverdagen. Det er spor av kjærlighet, og spor som gir deg trygghet og glede.

Musikkvidoene til «Traces», som har premiere på tv2.no i dag, ble spilt inn da det var som kaldest.

– Jeg er sikker på at det var 20 minusgrader da vi spilte inn ute på isen. Da jeg kom hjem satt jeg i dusjen dødslenge for å få igjen varmen.

Stormforelsket i Rybak

Sangkonkurransen betyr mye for Stine, som har drømt om å delta så lenge hun kan huske. Jenta fra Sykkylven glemmer aldri Eurovision i 2008, da Alexander Rybak vant foran millioner av seere.

– Det satte dype spor i meg da han vant. Jeg ble superforelsket. Jeg var bare 12 år, men var så forelsket at jeg signerte alt jeg eide med «Stine Rybak», forteller Stine og ler høyt.

– Jeg falt for gliset og fiolinen. Jeg var så forelsket at det nesten var hjerteskjærende. Jeg hadde liksom sett for meg at vi skulle gifte oss og kjøpe hus. Alle visste at jeg var forelsket i Rybak, det var superseriøst!

Nedtur etter Norske talenter

Stine opplevde tiden etter Norske talenter som en nedtur. Etter fullt mediekjør i flere uker, måtte hun rett tilbake til skolebenken. Det ble et sjokk.

– Det gikk fra masse følelser og nye opplevelser tilbake til en vanlig hverdag. Man lever i en boble. Når kameraene slås av er alt over, sier Stine.

– Er du forberedt på presset som kan komme nå?

– Jeg har allerede merket det. Kritikker kommer, og det er litt skummelt. Man må være sterk. Jeg er et følelsesmenneske, og da kan man nesten bli litt ustabil til tider, men det meste er jo bare gøy. Jeg gleder meg til dette, og jeg vil bare mer og mer.