Åtte personer skutt på strippeklubb i USA

Minst en person er skutt og drept inne på en nattklubb i Tampa i Florida, ifølge politiet. Sju andre personer er skadet etter skyteepisoden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet etterforsker hendelsen, men har så langt ikke kommet med mange opplysninger.

Skytingen fant sted rundt klokken 02 natt til lørdag lokal tid. Lokalt politi har bekreftet overfor nyhetsbyrået AP at en person ble funnet død på stedet. Seks skadde personer ble fraktet til sykehus i ambulanser, mens den syvende skadde kjørte til sykehuset selv. Tilstanden til disse er så langt ikke kjent.

MASSESKYTING: Skytedramaet fant sted inne på denne strippeklubben i Tampa i Florida. FOTO: GOOGLE STREET VIEW
MASSESKYTING: Skytedramaet fant sted inne på denne strippeklubben i Tampa i Florida. FOTO: GOOGLE STREET VIEW

Omstendighetene er foreløpig uklare, men politiet mener det har vært en uoverenstemmelse inne på strippeklubben før skytingen fant sted.

Minst en person fanget skytedramaet med mobilkamera. En bruker overførte video direkte ved hjelp av videodelingstjenesten Periscope. På klippet ser en dansere på scenen og publikum i salen. Plutselig høres sju skudd – før videoen brått slutter. Det er ikke kjent om personen som filmet er blant de skadde.

Se amatørvideoen øverst i saken, TV 2 advarer mot sterke inntrykk.

Det er uklart om gjerningspersonen eller -personene er pågrepet.

Veiene forbi nattklubben er stengt. Lokale medier melder at ofrenes pårørende har samlet seg ved sperringene i morgentimene mens politiet har gjort sine undersøkelser.

(© TV 2 / NTB)