MICHAELS DATTER: Paris Jackson fotografert i 2012. Foto: Scanpix.
MICHAELS DATTER: Paris Jackson fotografert i 2012. Foto: Scanpix. Foto: MARK DAVIS

Michael Jacksons datter innrømmer at hun har store alkoholproblemer

Paris Jackson (17) langer ut mot fansen og avslører alkoholproblemer på Instagram.

Paris Jackson lastet nylig opp en tekst på Instagram, med en streng beskjed til fansen:

«Dette er j--- idiotisk. Det er forventet at jeg skal sitte pår rumpa hele dagen og svare på kommentarer som folk legger igjen (positive og negative)? jeg har AA-møter å gå i, familieforpliktelser, personlige forpliktelser.», skriver 17-åringen i posten som senere ble slettet.

Presset av fansen

Jackson har 139.000 følgere på Instagram, og skriver at hun føler et enormt press på alle kommentarene som kommer inn daglig.

MICHAELS BARN: Paris Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson II og Prince Michael Jackson under Michael Jacksons minneseremoni i the Staples Center i Los Angeles 7. juli, 2009. Foto: Scanpix.
MICHAELS BARN: Paris Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson II og Prince Michael Jackson under Michael Jacksons minneseremoni i the Staples Center i Los Angeles 7. juli, 2009. Foto: Scanpix. Foto: Gabriel Bouys

«Jeg setter pris på kjærligheten og støtten, men forventningene er j--- latterlige. Forventningene til min far var j--- latterlige. Han skyldte dere ingenting, men han ble revet i filler daglig. Jeg vil aldri la det skje med meg», skriver hun videre.

I 2013 ble Paris svært deprimert, og hun prøvde å ta sitt eget liv. Selvmordsforsøket skjedde kort tid etter hun fikk vite at hun og broren Prince ikke delte samme biologiske far.

i miss you, big brother 👽

Et bilde publisert av Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson)

Paris har alltid trodd at Prince var hennes biologiske bror, og hun ser også på norske Omer Bhatti som sin bror. Nylig postet hun et bilde av han. «Jeg savner deg, storebror», skriver hun under bildet.

I teksten på Instagram skriver Paris at hun går i AA-møter, så det er tydelig at hun prøver å ta tak i problemene, og at depresjonene og alkoholmisbruk nå kan bli historie. Hun bruker meditasjon som en av metodene for å få livet på stell.

Brast i gråt foran hele verden

Millioner av mennesker verden over satt med klump i halsen under Michael Jacksons minneseremoni i 2009. Paris Jackson var bare 11 år gammel da faren døde, men holdt en rørende tale til Michael under seremonien.

– Jeg vil bare si at helt fra jeg ble født har pappa vært den beste faren man noen gang kan forestille seg ... Jeg vil bare si at jeg elsker han så høyt, sa hun før hun brast i gråt i tante Janets armer.